14. kolo
23.11.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slavia Praha - Sigma Olomouc 0:0

Kluby z horní poloviny tabulky rozhodně zpříjemnily divákům páteční podvečer. Zápasu v tempu sice chyběly šance, ty ale přišly v úplném závěru a oba týmy nakonec mohly být za bod rády. Asi největší šanci spálil v 88. minutě Onofrej, když se osamocen ocitl před odkrytou brankou, ale své zkušenosti nezúročil a přestřelil.

V první šanci byl Tavares. Odražený centr vrátili domácí do vápna, sám před brankářem však záložník neuspěl. Vyrovnaný zápas pak až do 35. minuty nepřinesl žádnou větší příležitost. Ke skórování měl blízko Melinho. Proti umístěné hlavičce z pěti metrů však Vaniak začaroval. V poslední minutě ještě Hubáček našel ve vápně Šmicera, který hlavičkoval těsně vedle branky.

Druhý poločas se nesl v převaze favorizované Slavie, ale ta si žádnou šanci nevytvořila. První příležitost Pražanů ve druhém poločase skončila nepřesným volejem Volešáka z dvanácti metrů. V další šanci byl Krajčík, ke kterému se dostal Drobiszem vyboxovaný míč na vápno, ale střelou z první minul branku. Na druhé straně mohl rozhodnout Onofrej. Centr nevystihl Vaniak a zkušený záložník se najednou objevil na malém vápně sám. Proti zvedajícímu se brankáři ale zakončil vysoko nad. V 94. minutě přišly dva velké zákroky Drobisze. Nejdříve do vápna prošel Volešák, odražený míč se dostal k Šenkeříkovi, jehož střelu brankář vyrazil na roh. Tomu se nejdříve hosté ubránili, k míči se však dostal Krajčík a znovu nechal vyniknout hostujícímu gólmanovi.

Slavia tak ztratila dva body a může přijít o část svého náskoku v čele tabulky, pokud Sparta nebo Teplice vyhrají venku.

Autor: Josef Gvoždiak / fotbal.idnes.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slavia zvítězí! Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

kde mela slavie divaky?

Reagovat
VicenteRodriguez

Pro Olomouc velká ztáta, škoda, že nevyšel nějakej brejk. Sešívky úplně bezzubí ...vyložená šance žádná, Onofrej netrefí prázdnou bránu, tak se nemůže vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Co blbneš, Olomouc to zabetonovala, ale je pravda, že Slavia si s tím prostě neporadila.

Reagovat
VicenteRodriguez

jj mrtě dobrá obrana ( trochu mi to připomínalo Valencii na přelomu tisíciletí )Slavia měla nějaký střely, ale myslím, že Oce mohla využít víc brejků ... Taky rozhodčí hodně dobře posuzoval hru rukou, mohl se hrát volejbal

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooo málem mi to vyšlo,sázel sem 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi sázel brambory, ale dík za důvěru

Reagovat
smazaný uživatel

Je to velká škoda, ale Sparta prohrála v Brně, tak je zatím náskok ještě relativně slušný. Ale bude líp !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele