6. kolo
15.09.2007 18:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slavia Praha - Baník Ostrava 0:0

Baník přijel na Strahov s citelně oslabenou sestavou, nedorazili Bolf, Řezník, Lukeš, Rajtoral a Svěrkoš. Slávisté se museli obejít bez Jandy, Švece, Šmicra, Šventa a Krajčíka.

V prvním poločase se v šlágru šestého kola nic podstatného neudálo. Ani jedno mužstvo si nedokázalo vytvořit větší gólovou šanci. Diváci zatím viděli průměrné utkání.

Zato v druhé pětačtyřicetiminutovce se obraz hry úplně změnil. Po změně stran se hrál docela útočný fotbal, brankáři obou celků měli mnohem více práce než v předchozím dějství hry. V 48. minutě nebezpečně prověřil domácího brankáře Vaniaka ostravský Marek, ale jeho střela mířila těsně vedle. Na šanci hostí mohli hned gólově odpovědět slávisté, jenže Vlčkovu střelu zblízka zneškodnil gólman Vašek. V 61. minutě brankář Vaniak s velkou námahou vyrazil střelecký pokus ligového kanonýra Róberta Zehera. O několik minut později měli obrovskou šanci sešívaní, když pálili zblízka Dřížďal a Šenkeřík, ale jejich pokusy byly zblokovány. V 69. minutě nádhernou akci předvedl Zdeněk Šenkeřík, který nahradil Gaúcha v samotném začátku druhého poločasu, když si ve vápně obehrál Cigánka a z úhlu poslal velice tvrdou střelu na ostravskou bránu, ale pozorný Vašek jeho pokus vyrazil. I přes mnoho brankových příležitostí na obou stranách se nakonec oba týmy rozešly smírně se spravedlivým výsledkem 0:0. Magnet tohoto kola Gambrinus ligy tak svého vítěze nepoznal.

Autor: David Křížka

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

banik pičo fcb rozmetat zaslapat udupat a do ov.privezt 3.body prazaci na to namaju letos jen nas banik toje masina

Reagovat
HOST*PETR

BANIK PIČO BANIK PIČO HEJ HEJ HEJ SLAVCE PRDEL ROZTRHEJ

BRZO GOLA JEN JÍM DEJ A NÁM RADOST UDELEJ 3 X BODIK DOVEZ

DOM BUDE PAŘBA JAKO HROM.

Reagovat
HOST*grophy

myslim,že favorit vyhraje 1:1

Reagovat
HOST*

teď děláte machry...počkejte po špílu to sem půjdu a vysměju se vám! posledních 7 zápasů vyhrála slávia a letos jede

Reagovat
HOST*$trike.Lamps

Já se zase budu smát,až chachaři ovládnou Strahov,ty vaše červenobílé trapky nepujde slyšet ani na 10 metrů

Reagovat
HOST*ales

Baník neprohraje, to je tuty.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele