28. kolo
05.05.2008 17:15 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Slavia stáhla náskok Sparty

Sešívaní využili nečekaného zaváhání Sparty a svým letenským protivníkům v boji o titul se nyní přiblížili už na bod. V zápase s Olomoucí rozhodli o výhře už v prvním poločase dvěma góly. Z Androva stadionu si nakonec odváží výhru 3:1.

Hosté se mohli vedení ujmout už ve 13. minutě. Olomouckou obranou sice prošel Goce Toleski, ale zakončoval zbrkle a gólman Drobisz jeho střelu vyrazil. Za sedm minut se ovšem makedonský kanonýr radoval. Centr Šventa se dostal právě až k němu a přesně mířenou střelou pod břevno poslal svůj tým do vedení.

Už v 26. minutě Slavia své vedení zdvojnásobila. Střelou podél olomouckého brankáře se prosadil Marek Jarolím. Velmi blízko snížení byla Sigma v 33. minutě. Onofrej z levé strany přihrál Hubníkovi, jeho střelu tečoval Brabec, ale Vaniak stihl míč vyrazit. Svěřenci kouče Jarolíma tak odcházeli do kabin s nadějným dvoubrankovým vedením.

Domácí fotbalisté však Slavii na začátku druhé půle značně narušili plány. Lukáš Bajer sice ještě úspěšný nebyl, v 57. minutě se ale dokázal prosadit Jakub Heidenreich. Onofrej narazil mladému olomouckému obránci, ten předběhl Krajčíka a poté z ostrého úhlu tvrdou střelou pod břevno překonal Vaniaka.

Naději na dobrý výsledek Sigma moc dlouho neživila. Už v 67. minutě totiž potřetí inkasovala. Po přihrávce od Šenkeříka se radoval z prvního gólu ve slávistickém dresu často kritizovaný záložník Martin Abraham. Navíc nechybělo moc a Olomouc málem odcházela z tohoto utkání s debaklem. Deset minut před koncem ale dokázal vyrazit nebezpečnou střelu Jarolíma Škerle na roh.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Špetka naděje ještě Slavii zbývá, ale těžko říci, co ty poslední výsledky s mužstvem udělalají. Uvidí se v Olomouci. Těžko nyní něco předvídat, ale věřím, že se minulé kolo nebude opakovat !!! Tip 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

SKS-FOREVER! my věrni zůstanem!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:3...........!!!

Reagovat
smazaný uživatel

3:0!!! jaká špetka? už je to jasný SPARTA PRAHA MISTR LIGY!!!!!!!!

Reagovat
Aris1914

pro mě jako rodilýho sigmáka a antisparťana je to těžký rozhodování komu fandit ať vyhraje kdokoliv tak z toho budu v prd.. Aspoň doufám že bude v pondělí na andráku veselo

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda !!! Šance na titul opět ožívá, ještě se uvidí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele