13. kolo
10.11.2007 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - FK Jablonec 97 1:1

Průměrné utkání na Andrově stadionu skončilo zaslouženou remízou. Skóre otevíral po pěkné akci Randa. V úvodu druhé půle však vyrovnal Nulíček a olomouckým hráčům se již nepodařilo zvrátit vítězství na svou stranu. Jablonec se tak alespoň do pondělí dostal na 14. místo, bod před Bohemians.

V první olomoucké šanci obešel Schulmeister Špita, kterému udělal kličku, ale do prázdné branky zakončoval nedůrazně a obránci hostů míč stihli odvrátit. Na druhé straně Baranek střílel z malého vápna pouze do Drobisze. Pak už šli domácí do vedení. Po ose Schulmeister – Pulkert – Randa zakončoval posledně jmenovaný a hostující Fukal už míč stihl napálit pouze do vlastní branky. Napravit to mohl do správné branky, jeho střela po rozehraném přímém kopu ale proletěla nebezpečně blízko Drobiszovy branky.

Na začátku druhého poločasu mohl zvýšit Rossi, proti hlavičce z malého vápna vytáhl Špit skvělý zákrok. A tak na druhé straně srovnával Nulíček. Hráč, který se na hřiště dostal až po přestávce, již v 55. minutě překonal hlavičkou Drobisze. Olomoucký brankář pak podržel svůj tým proti Barankovu přímém kopu, jehož umístěnou střelu vyboxoval na roh. Hosty zase na bodu udržel Špit, který dalším výborným zákrokem zabránil ve skórování Hubníkovi, který vyslal nebezpečnou křižnou střelu přes Homolu.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*s.a.f.c

remíza jak cip..

Reagovat
HOST*monty

Sigma vyhraje!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele