17. kolo
16.02.2008 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Bohemians 1905 1:1

Fotbalové jaro v Gambrinus lize začalo minutou ticha za v prosinci zesnulého bývalého obránce a oporu Sigmy Jiřího Vaďuru. Oba poločasy ovládl jiný tým, konečná remíza je tak tím spravedlivým kompromisem.

Aktivní počínání domácích v úvodu zápasu mohl zúročit Petr, ale sám před brankářem vystřelil nedůrazně. V další šanci se volný ocitl ve vápně Hubník, střela z úhlu však skončila pouze na rohu. Drobisze prověřil skákavou střelou z dálky Hašek. Na druhé straně vyhrál Hubník souboj s Radou, ale střelou z vápna nechal pouze vyniknout Sňozíka. Ve 32. minutě Onofrejovu přihrávku lehce tečoval agilní Hubník, i tentokrát však vyhrál Sňozík. V poslední minutě to ještě jednou Hubník proti hostujícímu brankáři zkusil. Halfvolejem z dálky poslal přízemní střelu k pravé tyči, Sňozík se jen ohlédl - 1:0.

Brzy po změně stran mohl vyrovnat Ordoš, jeho střela z dálky nakonec skončila na břevně. Vyrovnat mohl i Bálek, ale z malého vápna hlavičkoval vedle branky. Z přímého kopu vybídl Hašek k hlavičce Ordoše, kterého vychytal ještě lepším zákrokem Drobisz. V 78. minutě však již gólu nezabránil. Chyby domácích obránců využil právě Ordoš a zblízka prostřelil brankáře Drobisze.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přednosti Klokana jsou poctivý, disciplinovaný a hl. bojovný výkon. To by mohlo v současném klimatu na Sigmu docela platit. Do konce ročníku zbývá 14 kol a tak by se mělo začít pravidelně bojovat, aby záchrana byla reálná. Tip 0:0. BOHEMIANS 1905 !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak hrali klokani ve druhe puly,by potrebovali porad.Ten zapas mohli vyhrat klidne 1:3,kdyby vyuzily dalsi dve tutovky.Ale Olomouc taky zahodila vylozene sance,hlavne Petr hned v sedme minute kdy sel sam na Snozika. My tu ligu zachranime

Reagovat
smazaný uživatel

ku..a to me sere ze Sigma nevyhrala protoze je nej

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výkon a zasloužený bod. Ale mohlo být i lépe ! Jenže tradiční slabost - proměňování šancí !!! Jedeme dál a v neděli v Ďolíčku musí být vyprodáno a 3 body !!! Bohemka se zachrání !!! BOHEMIANS 1905 !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele