30. kolo
17.05.2008 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - SK Kladno 1:0

Teplice se přes výhru neodpoutaly od páté pozice, naopak Kladnu stačila i prohra k udržení ligové příslušnosti. Zápas, a zvláště jeho druhou polovinu, bohužel ovlivnil výsledek z Bazalů.

Nepřesnost hrála dlouho předlouho prim na stadionu v Teplicích. Fotbalová nuda začala ustávat až po půlhodině hry. To si na centr Doležala naběhl před Pavlíka Benát a kladenský brankář měl co dělat, aby hlavičkové přizvednutí vytáhl na roh. Za pět minut kopal přímý kop Pavel Verbíř a centr zakroutil tak šikovně, že se mohl radovat z vedoucího gólu. O rychlé vyrovnání se pokusil Semerád, ale míč nedokázal pořádně trefit. Do konce poločasu se pak snažil posílat své spoluhráče do šancí Doležal, ale jeho centry nebyly zrovna přesné.

Během první pětiminutovky druhé půle mohly Teplice hned dvakrát navýšit vedení. Poprvé se po Kaufmanově centru ke střele dostal Verbíř, který rozezněl tyč. O minutu později se před Pavlíka dostal Jun, ale v gólové pozici zamířil přímo do kladenského brankáře. Bohužel rychlá moderní technika poté neprospěla dalšímu průběhu hry. Baník svým vedením nad Bohemians zazdil jakýkoliv vzrušující průběh utkání na Stínadlech. Závěr utkání tak pouze oživil špatným vyběhnutím Slavík, Zachariáš však hlavičkoval pouze nad.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Teplice remizují a Kladno se zachrání... 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno se zachrání , ale prohraje typ - 1

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice si snad poradí. Jiný výsledek než výhra by pro ně nebyl dobrou vizitkou naq konec sezóny a rozloučení s fanoušky. Kladno si případný sestup zaslouží. Ligu ničím neobohatilo, hra ještě jakžtakž, ale zázemí není dobré, návštěvy minimální, atd. Tip 2:0.

Reagovat
pavel.fotbal

Výhra 2:0 bude pro Teplice nanic,Brno to ve Zlíně uplichtí a při prohře Ostravy s Bohemkou 1:2 půjde do EVROPY .

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice splnili roli favorita, ještě jim o "něco" šlo a kde byli diváci ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele