13. kolo
11.11.2007 17:00 CET
4 : 2
(3:2)

Reportáž

FK Teplice - Dynamo České Budějovice 4:2

Zápas začal se sněhovou vánicí, horší stav trávníku však měl na hru vliv až ve druhém poločase. V prvních dvanácti minutách padly tři branky. Skóre otevřel Černý, vyrovnával šťastně Verbíř a Mrkvička poslal hosty zpět na tři body. Jenže do poločasu otočil stav Verbíř. Svým třetím gólem se navíc stal nejlepším střelcem Teplic za jejich působení v první lize. Na začátku druhého poločasu pak rozhodl tvrdou ranou talentovaný Fenin.

Ve druhé minutě odcentroval Plocek, Mrkvička sklepl pro Černého a ten z hranice penalty dostal hosty do vedení. O pouhé tři minuty později se štěstím srovnal Verbíř. Jeho centr totiž netečován zapadl až do branky. Jenže neuběhla ani čtvrthodina hry, Koukal udělal hrubku ve své šestnácte a technická střela Mrkvičky zpoza vápna vrátila Jihočechům vedení. Další vyrovnání přišlo ve 31. minutě. Fenin šel sám na Kučeru, který nohou vyrazil jeho střelu pouze k Verbířovi, ten si pohrál s hostující obranou a skóroval do prázdné branky. V poslední minutě připravil hosty o penaltu rozhodčí, když Ljevakovičův faul metr ve vápně odpískal jako přímý kop těsně před vápnem. A tak se pár sekund poté mohly na druhé straně radovat Teplice z vedení. Rosa našel dlouhým kopem Verbíře, ten obešel Kučeru a díku hattricku otočil stav.

V úvodu druhé půle našel Rosa Fenina, který bombou z vápna nedal budějovickému gólmanovi šanci a poslal Teplické do dvougólového vedení. Definitivně rozhodnout mohl v 68. minutě Verbíř, ale z dobré pozice z 14 metrů branku netrefil. Dvě šance si poté vytvořili hosté. Mrkvička sám před brankářem trefil pouze Slavíka a Černý z přímého kopu umístěnou střelou k tyčce nechal vyniknout teplického gólmana. V nastaveném čase mohl alespoň snížit Plichta, ale nejdříve trefil pouze Slavíka a dorážka do prázdné branky mířila mimo.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Blaza

Teplice kazdopadne potrebuji body po minulem kole kde hráli na Slavii 1:0.Bude to tezky zapas Franta Straku urcite zase neco vymysli a Budejovice budou silným souperem v tomto utkani ale vidim to ze Teplice vyhrajou 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele