15. kolo
02.12.2007 17:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Teplice - Bohemians 1905 2:0

Fotbalové Teplice v patnáctém kole Gambrinus ligy porazily doma tým Bohemians 1905 2:0 a upevnily si 2. místo v ligové tabulce. Na první Slavii nyní žlutomodrý tým strácí jediný bod, strahovský soubor ale ještě čeká těžký zápas proti Boleslavi, ve kterém může utéct již na čtyřbodový rozdíl. Bohemians si prohrou upevnili pozici na chvostu tabulky.

První minuta, první šance, první branka! Ano, již od první minuty se dostali domácí do vedení, když branku vstřelil Jan Štohanzl. Mareš balon potáhl na levé straně a vyslal střílený centr do vápna, Sňozík balon nezachytil a Štohanzl v pohodě doklepával do sítě - 1:0. Teplice měly senzační úvod a v osmé minutě vedly již o dvě branky, jelikož na 2:0 zvyšoval hráč, který nahrál na první branku - Jakub Mareš. Branka padla z protiútoku, když Doležal senzační přihrávkou vyslal do úniku teplického mladíka, který nekompromisně zakončil střelou k bližší tyči Sňozíkovy branky. V závěru to mohlo být o tři branky, ale Štohanzl po pěkné nahrávce Smíška nezakončil ideálně a tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro domácí.

První šanci druhé půle měli opět tepličtí, jmenovitě Lukáš, který po centru agilního Doležala hlavičkoval vedle branky. V 66. minutě se osmělili také hráči hostí, ale Haškova střela z přímého kopu postrádala potřebnou razanci, a tak stačil brankář Slavík včas zasáhnout. O minutu později to ale mohlo být už jenom o gól, jenže Morávkovu střelu vykopnul z brankové čáry obránce Rosa. Zápas skončil vítězstvím Teplic 2:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

teplice nad metují-bohemians 1901 1:1 a pak sýkora promění nájezd a bohemka vyhraje 5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nedalo se čekat, že by se z Teplic přivezli 3 body, ale tajně jsem doufal v bod. Bphužel, nestalo se tak. Situace začíná být vážná, ale zkušenosti z posledních sezón jsou jasné, jaro bývá tradičně lepší než podzim. Takže záchrana by měla jednoznačně dopadnout. Bohemka !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele