14. kolo
24.11.2007 18:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 1:1

Mladá Boleslav předčila severočeský tým, ale skvělý Slavík několikrát svůj tým podržel, a tak domácí můžou být jen rádi, že Fenin nedokázal proměnit své dvě velké šance. Utkání, které bylo plné na gólové akce, rozhodly penalty. Tu první proměnil sebejistě Doležal, za Boleslav neméně jistě srovnával Rajnoch.

Úvod zápasu patřil domácím. Během dvou minut tak musel Teplice Slavík podržet hned třikrát. Nejdříve Matějovský obral o míč Saboua, ale jeho přízemní střelu brankář vyrazil. Poté i přes penaltový zákrok přihrál Voříšek Řezníčkovi, ale ten z malého vápna napálil pouze gólmana. Neúspěšný počáteční tlak pak dokončil Mendy, který z hranice vápna nedokázal Slavíka překonat prudkou a mířenou střelou. Po půlhodině hry zakončoval zpoza vápna v běhu Voříšek, branku však minul. A tak přišel trest na druhé straně. Fenin si pohrál s Rolkem, který ho nakonec zfauloval a Doležal mířil přesně doprostřed pod břevno.

V počátku druhé půle málem zvyšoval Smíšek, když jeho nepovedený centr padal pod břevno. Pižanowski jen tak tak vyboxoval na roh. V 59. minutě odcentroval z první Kysela, Řezníček si naskočil na hlavičku, kterou však trefil pouze břevno. Ve stoprocentní šanci se ocitl na druhé straně Fenin, když se řítil sám na Pižanowskiho, kterému se snažil udělat kličku, nepovedlo se a střelu pak domácí brankář brilantně vyrazil. V 70. minutě zbytečně fauloval na hranici vápna k bráně zády stojícího Táborského Lukáš a penaltu přesně k levé tyči umístil Rajnoch. Vrátit vedení hostům mohl opět Fenin, když si Smíšek pohrál s Hrdličkou a vrátil míč před malé vápno. Zaskočený teplický útočník však nestihl střelu umístit a míč letěl mimo branku. V závěru šli za vítězstvím domácí. V 87. minutě centroval z přímého kopu Hrdlička, Řezníčkem tečovaný míč vyboxoval na roh Slavík.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele