19. kolo
02.03.2008 17:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Řezníček zajistil Boleslavi tři body

Mladá Boleslav dokázala porazit České Budějovice těsným rozdílem 2:1. Domácí byli po většinu hry lepším celkem a výhra jim patří zaslouženě. Hlavním strůjcem úspěchu byl Jakub Řezníček, který dokázal vstřelit dvě branky a zajistil Boleslavi tři body.

Domácí se dostali do vedení hned v úvodu zápasu, skóre otevřel ve 4. minutě Řezníček, když využil přesnou přihrávku Kysely. O dvacet minut později zahrozila opět Boleslav, Hodúrova střela mířila jen několik decimetrů vedle Kučerovy branky. Budějovice se dočkaly vyrovnání po půlhodině hry, odražený míč po rohovém kopu uklidil nechytatelně do sítě Mrkvička. Boleslavští se ale nevzdali a o šest minut později strhli vedení opět na svoji stranu. Hodúr si pohrál s obranou hostů, předložil míč volnému Řezníčkovi, který pohotově vstřelil svůj druhý gól v zápase.

Začátek druhého poločasu byl ve znamení několika nevyužitých šancí na obou stranách. Hosté se do nejvážnější příležitosti dostali v 73. minutě, Mrkvičkovu hlavičku s vypětím všech sil zneškodnil Miller. Pět minut před koncem zápasu domácí Procházka nedovoleně zastavil unikajícího protihráče a musel předčasně do kabin. Těsně před koncem se hosté snažili dostat Boleslav pod tlak, ale ta statečně odolala a na své konto si připisuje vítězství 2:1.

Autor: Tomáš Lavický / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je kříž, jak víno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele