10. kolo
21.10.2007 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Jablonec 97 - Baník Ostrava 1:1

Baník nevyužil šanci dostat se na druhé místo, po boji na Střelnici si odváží pouze bod. Hned ve třetí minutě otevřel skóre jablonecý Baranek. Jenže několik nevyužitých příležitostí na zvýšení vedení vedlo k zasloužené vyrovnávací brance Rajtorala, který na hřiště vstoupil až v druhém poločase.

Už ve třetí minutě se Jablonec dostal do vedení, když se po chybě Bystroně dostal k míči Baranek a levačkou zpoza vápna mířil přesně k tyči. V 9. minutě mohl skórovat znovu, ale z úhlu mířil tvrdou ranou těsně nad. První šanci hostů měl Svěrkoš, dobře mířenou střelu zpoza vápna vytáhl Špit na roh. Ve 29. minutě zahrál Fukal ve vápně nejspíše rukou, Baník však místo penalty kopal pouze roh. Zvýšit tak mohl hlavičkou Zábojník, ale branku těsně přestřelil. Podobně si na druhé straně vedl o dvě minuty později Svěrkoš. V závěru poločasu pak mohl skórovat Svátek, který dostal dobrou kolmici od Klapky, ale Vašek byl pozorný a těsně před jabloneckým útočníkem zasáhl.

Druhé dějství patřilo hostům. Proti Markově hlavičce se vytáhl Špit. Minutu nato střílel ze šestnácti metrů Čoupek těsně mimo. V 58. minutě pak přešel Metelkův centr až k Řezníkovi, který překvapen nedokázal zakončit. Šanci na pojištění vedení zahodil Klapka, když hlavičkou ve výhodné pozici těsně přestřelil. V 79. minutě se tak po Zeherově přiťuknutí mohl z vyrovnávací branky radovat Rajtoral, který poslal míč do protipohybu Špita. V posledních minutách pak skóroval Zeher, ale rozhodčí gól kvůli ofsajdu neuznal, což hostující hráči nesli dosti nelibě a dávali to hlavnímu arbitrovi Královci znát. Nebylo jim to nic platné a domů si vezou jen bod.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

0:1 Baníčku my jsme s Tebou!!!

Reagovat
HOST*fkJablonec97

jablonec vyhraje 4:1!góly: Zelenka 2x, Rilke, Hamouz - Svěrkoš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele