12. kolo
05.11.2007 17:15 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

FK Jablonec 97 - Slovan Liberec 1:2

Liberec vyhrál na hřišti svého severočeského rivala z Jablonce a po čtvrté v řadě neprohrál. V prvním poločase využili liberečtí hráči chyb domácí obrany při centrech. Nejdříve Blažek po přiťuknutí Papouška skóroval tvrdou střelou zblízka, poté neatakovaný Nezmar hlavičkoval bez větších problémů. V 61. minutě už pouze snižoval pěknou střelou zpoza vápna Svátek.

V 19. minutě podběhl Šinglárův centr Flachbart, Papoušek hlavičkou sklepl na Blažka a ten pohotovou střelou nedal Špitovi šanci. Ve 29. minutě těsně před Nezmarem odhlavičkoval centr do dobré pozice Krejčí. Za minutu však Nezmar zcela nekrytý již hlavičkoval přesně do brány. Třetí gól málem přidal Hodúr, jeho dalekonosná střela nakonec letěla dva metry vedle. V poslední minutě mohl snížit Hloušek, ale zakončení skluzem mířilo mimo.

V druhém poločase mohl nejdříve zvýšit Nezmar, který lízl Papouškův centr, jenže míč skončil těsně vedle Špitovy branky. Po hodině hry obsazený Zelenka vrátil na vápno míč Svátkovi a ten přízemní mířenou střelou vrátil domácí do hry. Zlepšená hra Jablonce však přinesla už jen jedinou vážnější šanci. Odražený míč se dostal k Flachbartovi, dobrou střelu z pětadvaceti metrů Zlámal chytil.

Autor: Josef Gvoždiak / fotbal.idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

fandim hostům,ale myslim,že 1:1

Reagovat
HOST*bary72

V severočeském derby věřím spíš namotivovanějším hostům. Taky myslím na 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele