6. kolo
16.09.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Jablonec 97 - Bohemians 1905 0:0

Bohemians ani na pošesté nedokázali v lize vyhrát, a již po páté neskórovali. Jablonec nedokázal využít několika šancí, a tak zápas skončil očekávanou bezbrankovou remízou. Pro domácí to sice byl čtvrtý zápas bez prohry, ale třikrát remizovali a nachází se tak až v druhé polovině ligové tabulky. Samotný zápas moc šancí nenabídl a ukázalo se, že ofenzivní silou neoplývá ani jeden tým.

Ve 3. minutě našel Rilke Baranka, který pouze protáhl Sňozíka. Lehkou převahu nedokázali hosté využít k žádné větší šanci. Domácím vázl přechod do útoku, který obstarávali nerozehraní Loučka a Klapka. Znuděné fanoušky na chvíli rozveselil Baranek, když se ve 29. minutě udělal z Kunáskovy hlavy sedačku. O tři minuty později nevyšel Krejčímu trestný kop na vlastní polovině a nahrál přímo Polodnovi, ale Bohemka rychlý brejk nevyužila. Konec poločasu patřil domácím a v poslední minutě měli ke gólu blízko. Na Barankův roh si naskočil Zábojník a míč olízl břevno.

Stejně jako v prvním poločase, i po změně stran bylo k vidění mnoho nepřesných přihrávek. V 54. minutě se jedna přihrávka vyvedla Klapkovi, ale Svátek v dobré pozici mířil těsně vedle levé tyče. V 66. minutě si hráči role vyměnili, Klapkova technická střela branku přeletěla. Zápas, který měl do ligové úrovně hodně daleko, chtěli domácí vyhrát, ale převaha v druhém poločase k ničemu nevedla. Hlavně hostující Klokani už by se měli nad sebou zamyslet.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*grophy

klokani vyhrajou v brně 6:4 v prodloužení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele