16. kolo
09.12.2007 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

České Budějovice - Tescoma Zlín 1:0

Budějovice opět ukázaly, že na domácím trávníku jsou jen těžce k poražení. Zlín naopak nepotvrdil své třetí místo v tabulce zápasů venku a dovolil domácím lehce udržet jednogólové vedení, které zařídil ve 45. minutě pokutovým kopem Radzinevičius.

V desáté minutě se z 15 metrů pokoušel zakončit Mrkvička, ale mířil mimo branku. Na druhé straně se sice Bača dostal přes brankáře Kučeru, ale míč skončil v zámezí. Budějovičtí hráči měli herní převahu, proti dobře bránícímu Zlínu se však dlouho nemohli prosadit. V naprostém závěru však ve vápně zfauloval Černého Konečník a Radzinevičius namířil pokutový kop přesně pod břevno.

Druhý poločas přetrvával v podobném duchu, domácí měli míč na noze a hosté pozorně bránili. To zamezovalo jakýmkoliv šancím. V 80. minutě se přeci jen dostali Jihočeši do přečíslení čtyři na tři a mohli rozhodnout. To by ale Plichta nesměl odcentrovat do autu. Zápas se trochu překvapivě dohrával na polovině prohrávajícího celku, a tak se hosté vyrovnání prostě dočkat nemohli.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jestli Zlín bude v Budějkách bodovat ..tak po podzimní časti celkem překvapení ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele