3. kolo
19.08.2007 20:15 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Dynamo České Budějovice - Slavia Praha 1:2

Zdálo se, že zápas bude po prvních deseti minutách rozhodnut, ovšem České Budějovice ve druhém poločase zabraly a dokonce sahaly po bodu. Jenže na něj nedosáhly a nakonec prohrály 1:2.

Na první branku diváci čekali pouze do 5. minuty. Kalivoda dostal až příliš prostoru, napřáhl z 25 metrů a přesně trefil levý roh Kučerovy brány. Ovšem tento stav vydržel pouze čtyři minuty, jelikož druhý horní roh vymetl Zdeněk Šenkeřík, kterému přenechal po centru Vlčka míč Vladimír Šmicer. Hosté byli v prvním poločase ještě dvakrát velmi blízko brance, ovšem nejprve Vlček místo střely volil zpětnou přihrávku, kterou nikdo z jeho spoluhráčů nezachytil, a následně Jandovu střelu z otočky vychytal skvělým zákrokem Kučera.

Snížení na 1:2 přišlo v 52. minutě, kdy zpětnou přihrávku Marka Plichty zachytil Martin Vozábal a střelou bez přípravy do středu hřiště jako první hráč v nové sezóně překonal Martina Vaniaka. O pár okamžiků mohlo být srovnáno, ale Plichtovu střelu vyrazil slávistický gólman. V 75. minutě byl blízko druhému gólu Vozábal, ale centr Šmída nezasáhl přesně. Největší šanci Slavie v druhé půli měl Vlček, jenomže opět selhal v koncovce a bránu minul. Ke konci utkání Hílek pár metrů před pokutovým území fauloval Volešáka a ten se postavil k následnému přímému kopu, povedenou střelu pohotovým zákrokem Kučera vyrazil alespoň na roh. Budějovicím se už vyrovnat nepodařilo a proto má Slavie stále plný počet bodů.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*kalas

slavia vyhraje 2:0

Reagovat
HOST*Lyon

to jo ale 1.poločas

Reagovat
HOST*fan slavia

To nevadí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele