18. kolo
24.02.2008 17:00 CET
2 : 2
(1:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň 2:2

Zápas ve Vršovicích nepoznal vítěze. V dobrém světle se opět ukázal Sylvestre, který byl znovu u většiny šancí hostů, kteří dokonce dvakrát vedli. O vítězství je v posledních minutách obral Rezek.

Až po devatenácti minutách se do první šance dostali hosté. Ve formě hrající Sylvestre se probil před Sňozíka, aby nakonec vystřelil nad branku. V podobné šanci se po půlhodině hry objevil Róth. Domácí obrana polevila, jelikož se domnívali, že hostující hráč je v ofsajdu. Róth se tak po levé straně dostal až před Sňozíka a nemýlil se. Bohemka si první větší příležitost vypracovala ve 34. minutě. Hašek našel centrem ve vápně Ordoše, který ale hlavičku nedokázal usměrnit lépe než nad břevno. Lépe si už vedl Morávek. Domácí sevřeli Plzeň v blízkosti jejich vápna, až našel zkušený Knakal ve vápně Morávka, který nedal zblízka Ilizimu šanci.

I přes aktivitu domácích hned od prvních vteřin druhé půle se do vedení mohli vrátit hosté. Sylvestre rozjel protiútok po levé straně, do vápna nahrál Varadimu, kterému střelu vyrazil Sňozík, míč se dostal k Róthovi, který odkrytou branku přestřelil. V další šanci se ukázala opět nová plzeňská akvizice. Tentokrát hosté překvapili rychlou rozehrávkou přímého kopu, Varadi šel z úhlu sám na brankáře, který však dokázal dobře vykrýt prostor.

Na druhé straně mohl zaúřadovat Bálek. Přízemní střela z šestnáctky nakonec skončila jen pár decimetrů od tyče. Fotbalovou lehkost pak ukázali hostující Varadi se Sylvestrem, když se po výměně míče dostal plzeňský útočník před Sňozíka a pohotovou střelou vrátil tři body na západ Čech. Po dvou minutách mohl rozhodnout Sylvestre, ale přímý kop namířil těsně vedle tyče. Domácí se snažili vyrovnat. V 83. minutě se po Haškově centru prosadil Slezák, ale mířil mimo. Gól tak dal v samém závěru Rezek, když si zpracoval odražený míč po rohu a z hranice vápna poslal přízemní střelu přesně k tyči.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uf, nakonec všechno dopadlo relativně dobře. Tajně jsem doufal v 3 body. Ale za remízu musíme být rádi, vyrovnání přišlo v hodině dvanácté ! Viktoria Plzeň se i na jaře prezentuje v dobré formě a to přitom v zimě pustil klub na přestup pá opor. No, nic, jedeme dál, Bohemka se zachrání !!! BOHEMIANS 1905 !!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele