16. kolo
09.12.2007 13:30 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - Slovan Liberec 1:0

Přes šest tisíc diváků vidělo nejtěsnější možnou výhru domácích Bohemians. Nejčastěji skloňovanými jmény v tomto zápase byly Sňozík a Nezmar. Zatímco domácí brankář několikrát svůj tým podržel, liberecký útočník spálil několik svých šancí. Zápas tak rozhodl umístěnou střelou k tyči Škoda.

Během tří minut, od 12. do 15., si vypracovali hosté tři šance. Nejdříve Nezmarem tečovaný roh skončil těsně vedle tyčky. Poté Bílek napálil sám před Sňozíkem míč jen do brankáře a stejně si vedl i Blažek střelou z deseti metrů. A tak přišel trest na druhé straně. Po kombinační akci se ve vápně dostal k míči Škoda, který mířil přesně k levé tyči. Zlámal si na míč sice sáhl, ale gólu nezabránil. Po třech minutách přišla další šance hostů. Opět však Sňozík skvěle vykryl střelecký úhel, tentokrát Nezmarovi. Ve 37. minutě zmařil opět šanci Nezmar. Papouškův centr za skvěle chytajícího domácího brankáře nedostal.

První čtvrthodinka druhé půle přinesla dvě nadějné hlavičkové pozice pro domácí. Nejdříve Marek namířil pouze do Zlámala, Ordoš netrefil ani branku. Na druhé straně nedokázal ze šesti metrů usměrnit míč mezi tři tyče aktivní Nezmar. Až v 88. minutě se hosté dostali do další šance. Dortův centr na malé vápno dokázal směrem na branku usměrnit v pádu Nezmar, ale mířil nad.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobřéé

Reagovat
smazaný uživatel

Povinná výhra !!! Aspoň, že se naši Klokani odpoutali od poslední příčky, jaro je v Ďolíčku tradičně lepší podzim, takže se to snad neporuší a záchrana bude hotovou věcí. BOHEMIANS !!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele