7. kolo
23.09.2007 16:30 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Slavia padla, prohrála s Bohemians

Překvapení kola se zrodilo v pražském derby. Bohemians zaznamenali po více jak třech letech ligové vítězství, když dosud neporaženou Slavii skolily góly Škody a Kunáška, oba zakončovali hlavou. Převaha nebyla hostům k ničemu, pozorná domácí obrana soupeři moc nedovolila.

První šanci spálil domácí Ordoš, když z malého vápna mířil vedle. Na druhé straně zahrozil Janda, ale Sňozík se zaskvěl dobrým zákrokem. Útočný fotbal přinesl brzký gól. Ve 12. minutě si na centr naskočil Škoda a za jeho hlavičkou se Vaniak pouze ohlédl. Za pět minut mohlo být srovnáno, kdyby však Belaidova střela z 20 metrů mířila trochu lépe. Slávisté se nadále snažili a dokonce získali převahu, usilovná hra domácích ale na udržení vedení stačila. Ve 40. minutě se tak z velké dálky mohl do míče opřít Nikl, Vaniak však skvěle vyrazil.

Druhý poločas byl v režii Slavie, ale pozorná obrana Bohemians nepřipustila žádnou vážnější šanci. Na druhé straně se zase domácím nedařily brejky, chybovali ve finální přihrávce. Když už se v 75. minutě dostal za obranu Necid, mířil vedle. Poté přišly dvě velké šance Bohemky. Nejdříve se k dorážce Adamovy střely dostal Polodna, z malého vápna však proti ležícímu Vaniakovi mířil mimo. V 85. minutě si na centr naběhl Kunášek a hlavičkou z 12 metrů rozjásal domácí fanoušky, kteří mohli slavit první, velmi překvapivé, ligové vítězství.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*grophy

bohemka vyhraje 3:0 třetiny budou 1:0 1:0 a 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

No fotbal na třetiny...

Reagovat
smazaný uživatel

no konecne to tam zacalo padat.

Reagovat
HOST*bary72

Paráda!!! Děkuji Klokanům!!! Slavia se z toho poučí a pošlape dál a Bohemce to ohromně zvedlo seběvědomí.

Reagovat
HOST*jack

to je na lm!! zelenááááááááá... bílááááááá!!super!! klokánci!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele