3. kolo
20.08.2007 17:15 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - Sigma Olomouc 0:0

Ani ve svém třetím vystoupení nedokázali Bohemians vstřelit gól a proto opět získali pouze bod za bezbrankovou remízu, která je ovšem neoprávněná. V nastaveném čase totiž dal olomoucký Mariano Bueno podle televizních záběrů regulérní gól, ale rozhodčí jej neuznal pro ofsajd.

Jak Sňozík, tak Drobisz se v podstatě celý zápas nudili, jelikož nijak výrazně zasahovat nemuseli. Ani jeden tým nechtěl udělat chybu a proto oba soupeři hráli ze zajištěné defenzívy. Domácí poprvé zahrozili až v 34. minutě. Dalibor Slezák si zpracoval míč v pokutovém území a tvrdou ranou minul jen o kousek. Klokani se pár okamžiků před přestávkou dožadovali po faulu Šuškavčeviče na Škodu penalty, ale bezvýsledně.

Druhý poločas nabídl už mnohem více gólových akcí. Té první se diváci dočkali v 62. minutě, kdy si nepokrytý Škoda vyskočil nejvýše na rohový kop, ovšem mířil přímo do míst, kde se nacházel Drobisz. Tři minuty před koncem mohl rozhodnout olomoucký Lukšík, jenže nedostihl přihrávku, po které by mohl dorážet do zcela odkryté brány. V páté minutě nastavení pořádně zatrnulo všem fanouškům Bohemians. Bueno po přihrávce od svého spoluhráče poslal míč za záda Sňozíka, ale jeho radost byla zbytečná, jelikož postranní rozhodčí Chytil viděl ofsajd. Černou kaňkou na tomto utkání byla agresivita fanoušků, kterou musela zastavit až policie a sedm příznivců obou týmů zatkla.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Že se připískává Spartě a Slavii, nikoho asi už nepřekvapí. To, že na Žižkově tradičně v 80. až 90. minutě bývala penalta pro domácí, si taky dobře pamatujeme. Ale pískat už i pro Bohemku, to je fakt pražskej hnus. Pokud rozhodčím vadí týmy mimo Prahu, tak by si měli Moraváci a ostatní Nepražané založit vlastní ligu. Narážím na evidentní gól Sigmy. Postavení mimo hru při přihrávce pod sebe a ještě, když jsou dva hráči soupeře před míčem je opravdový výsměch.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele