20. kolo
09.03.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Deset minut od první jarní výhry

Až do 84. minuty se pro Bohemians vyvíjelo vše více než dobře. Tým kouče Zbyňka Busty vedl, pak ale přišla chyba obrany a Tomáš Necid vybojoval pro svůj Jablonec velmi cenný bod.

Průměrné utkání nemělo před výkopem žádného favorita, což se projevilo také na hřišti. V 11. minutě se neodhodlal k výběhnutí Špit, balón se dostal k úplně volnému Janu Morávkovi, který z vápna trefil pouze před sebou stojícího Klapku. Hostující branka byla v té chvíli úplně prázdná. Ani Jablonec se nenechal zahanbit. O pět minut později trefil po centru Hlouška z gólové pozice pouze boční síť Tomáš Michálek.

Největší šance prvního poločasu pro Klokany přišla v 26. minutě. Bartek se nádherně uvolnil, nacentroval Škodovi přímo na hlavu, ten ale svou příležitost spálil. Zanedlouho Radek Sňozík zastavil nedovoleně úplně volného a unikajícího Pavola Straku, za což viděl červenou kartu. Z následného přímého kopu trefil Milan Fukal břevno. Slovenský útočník ve službách Severočechů mohl skóre změnit také v 38. minutě, ale selhal na náhradním gólmanovi Zichovi.

Bohemka hnána skvělými fanoušky opět nebezpečně zahrozila ve dvanácté minutě druhého poločasu. Moravec fantasticky přešel přes několik bránících hráčů, přihrál na Slezáka, tomu však před prázdnou brankou scházel krok. V 68. minutě se už ale zeleno-bílí dočkali. Jan Morávek elegantně obešel Špita a bez problémů střelou k tyči poslal svůj tým do vedení.

Jablonec ovšem dokázal ještě vyrovnat. Osmdesátá čtvrtá minuta přinesla gól Tomáše Necida. Ten si ve vápně zpracoval míč a přesnou ranou pod břevno nedal Zichovi šanci. Nechybělo moc a hosté mohli odjíždět s plnobodovým ziskem. V 92. minutě ale nedokázal využít Knakalovi chyby mladíček Hloušek.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Klokan se nemůže stále vymanit z předposledního místa, navíc soupeř hraje také o sestup, takže je toto utkání veledůležité. Plný Ďolíček snad dovede Bohemku k vítězství. Tip 1:0. BOHEMIANS 1905 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jen bod, přitom Jablonec dal gól z ojedinělé šance, to zamrzí dvojnásob. Nevíc Most nečekaně vyhrál a situace je ještě horší než předtím. V podstatě zbytečná remíza, ty dva body by se v konečném účtování nemuseli vyplatit. Musíme dál bojovat !!! BOHEMIANS 1905 !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele