15. kolo
02.12.2007 14:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - Sparta Praha 0:0

Ve šlágru kola se na Bazalech střetly týmy Ostravy a Sparty. Oba soupeři měli co napravovat, protože Ostrava v minulém kole vyhořela na Kladně, kde prohrála 0:3 a Sparta prohrála 2:4 v Brně. Týmy hlásaly, že v tomto utkání chtějí vyhrát, nakonec se to však nepovedlo ani jednomu z nich - utkání skončilo bezbrankovou remízou.

V 18. minutě přišla první šance, když málem skóroval Matušovič, bývalý hráč Baníku. Obránce domácích Čoupek špatně odkopl balon, který se dostal ke zmiňovanému Matušovičovi, ten se pokusil přelobovat Vaška, což se mu také povedlo, ale obránce Baníku vyhlavičkoval míč z brankové čáry a napravil tak svou předešlou minelu. Další příležitost přišla tentokrát na druhé straně, kde se protáhl mezi obránci Svěrkoš, poslal míč doleva na hranici velkého vápna Pavlíkovi, kterého ale vykryl brankář Grigar. První půle skončila tedy bez branek.

Druhé dějství začalo šancí Sparty. Matušovič centroval na Pospěcha, který souhru bývalých hráčů Ostravy zakončil střelou ze sedmi metrů nad bránu Petra Vaška. V 55. minutě se po rohu Letenských dostala do protiútoku Ostrava, Otepka si narazil se Svěrkošem a vystřelil, ovšem reprezentant Kadlec odvrátil. Zbytek utkání, ketré po celou dobu provázely nepokoje v hledišti, přinesl jen několik náznaků šancí a zápas skončil zaslouženou remízou.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Shevchenko

8:2

Reagovat
smazaný uživatel

no vůbec,co to meleš,sparta tolik golů nedá 8:1

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Všichni Ti co nebyli v sobotu na Bazalech nevěří titůlkům z novin, že fanoušci Baníku dělali bordel na svojim stadionu. Jednalo se o polské "fanoušky" GKS Katovice, kteří udělali Baníku pořádnou ostudu a to pro mě nejsou fanoušci Baníku! Ať si dělají bordel doma a nekurví naší ligu ještě více, než je!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele