7. kolo
23.09.2007 17:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FC Brno - FK Jablonec 97 2:1

Brňané vstoupili do zápasu lépe, když si už ve 4. minutě vytvořili obrovskou šanci. Marek Střeštík poslal do vápna spoluhráče Bestu, ale ten ze čtrnáctimetrové vzdálenosti mířil těsně vedle Špitovy brány. Diváci v Brně viděli v prvním poločase nudný fotbal, o čemž svědčí statistika střel na bránu 1:0.

Pohlednějšího fotbalu se diváci mohli přece jen dočkat až po změně stran, kdy v úvodu druhého dějství hry padly dokonce dvě branky. Až ve 48. minutě otevřeli skóre domácí fotbalisté. Skvělý tah udělal trenér Brna Petr Uličný, když po přestávce poslal na místo Doška Milana Pacandu, kterému stačily pouhé dvě minuty na trávníku k tomu, aby vstřelil úvodní branku zápasu. Ale vedení brněnským hráčům dlouho nevydrželo. O dvě minuty později totiž kontrovali Severočeši vyrovnávací brankou, o kterou se postaral Jan Svátek. V 56. minutě se opět střelecky předvedl Pacanda, který z malého vápna nedal šanci hostujícímu brankáři Špitovi. Svým druhým gólem se opět postaral o vedení svého mužstva. V 77. minutě mohli jít Moravané i do dvoubrankového vedení, pokud by ovšem Besta nenastřelil tyč.

Už nic podstatného se do konce zápasu neudálo, a tak hráči Brna slaví své první vítězství před svým vlastním publikem. Jejich výhra je katapultuje až na šesté místo a mají nashromážděno celkem devět bodů. Jablonec zůstává na svých šesti bodech a je dvanáctý.

Autor: David Křížka

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*grophy

brno vyhraje na střelnici 2:5

Reagovat
HOST*Luke

Jablonec v Brně jistojistě neprohraje. Díky velmi silné záloze v čele s Miroslavem Barankem a Lubošem Loučkou bude mít blízko i ke třem bodům, ale vše ukáže až samotné utkání. Naopak Brno zřejmě dokáže vstřelit i branku, výborný je při standartkách Jan Trousil, který se snaží zastoupit nepříliš produktivní brněnské střelce, zvláště pak, když zkušený Wagner sedí jen na lavičce...

Reagovat
HOST*pida

Moc zajimavej duel.Brno hraje venku líp než doma.A jak píše Luke Jablonecký maj dost dobrou zálohu.Přesto je 0 realná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele