4. kolo
20.08.2006 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - FK Teplice 2:0

První poločas střetnutí Plzně s Teplicemi příliš fotbalové krásy nenabídl, na čemž měl svůj podíl mimo jiné i hustý déšť z úvodu utkání. V 19. minutě poslal Fillo do šance nabíhajícího Limberského, jeho mizerné zakončení ale gólmanu Poštulkovi problémy nenadělalo. Největší šancí prvního poločasu tak byla střela Rezka z přímého kopu, která skončila jen těsně vedle levé tyče. Plzeň celý první poločas naprosto ovládla a Teplice směrem dopředu nepředvedly takřka nic.

První šance Teplic musela počkat až do 57. minuty, kdy se přes plzeňskou obranu probil Dort, s jeho slabou střelou si ale Daněk poradil. Chvíli na to si Teplice vypracovaly další šanci, tentokrát po centru Verbíře z ideální pozice hlavičkoval Klein, ale pouze doprostřed branky, kde číhal připravený Daněk..

O deset minut později mohli hosté litovat, že nevyužili své chvilkové vlády na hřišti. Střídající útočník Krbeček totiž v 69. minutě hlavou přesně zakončil Rezkův centr a poslal domácí do zaslouženého vedení. O tom, že rozdíl ve skóre bude nakonec dvougólový, rozhodla druhá minuta nastavení, kdy po brejku skóroval Trapp a spolurozhodl tak o první výhře Plzně v letošní sezóně.

"Jsem rád, že se střídání takhle podařilo. Ukázalo se, že mám z čeho vybírat. Je to jenom dobře. Boj o místo v sestavě dělá své," prohlásil Bílek.

"Hráli jsme jen třicet minut, pak jsem byl hrubě nespokojen. Musím domácím pogratulovat k zasloužené výhře. Po půlhodině zápasu jsme se přizpůsobili hře domácích. Směrem dopředu byl náš výkon bez chuti a zápalu. Ve středu hřiště jsme ukázali, že fotbal hrát umíme. Chyběl nám ale důraz tam, kde to bolí, tedy v obou šestnáctkách. Tam domácí předvedli mnohem více důrazu," konstatoval Mareček.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele