22. kolo
15.04.2007 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 0:1

Toto kolo moc fotbalové krásy nenabídlo a tento zápas se stal bohužel důkazem. Plzeň na jaře hrála skvělý útočný a hlavně atraktivní fotbal, ale to se by jako v dnešním zápase vytratilo.

První šanci měli hosté, když většinu domácích fanoušků pořádně vystrašil David Střihavka, který si naběhl na centr a zamířil jen kousek vedle pravé tyče. Ostravané byli aktivnější a párkrát zahrozili, nikoli však jako Pavel Malcharek, ke kterému se odrazil centrovaný míč, jenže plzeňský útočník netrefil bránu, jinak by mohl svůj tým poslat do vedení. První poločas tak skončil bez branek.

Téměř až do 79. minuty se nic výrazného nestalo, Plzeň sice měla zápas ve svých rukou a měla mírný tlak, jenže nedokázala skórovat a toho Baník nakonec využil. Adam Varadi se odvděčil trenéru Večeřovi zato, že mu dal šanci už od začátku utkání a zápas rozhodl. Martin Lukeš našel před bránou Daňka volného Rajtorala, kterého míč přeskočil, ale přistál k nohám ostravského útočníka, který zavěsil pod horní tyč. Domácí se sice ještě snažili vyrovnat, jenže proti důsledné obraně Baníku neměli nárok na vstřelní gólu, a tak překvapivě doma prohráli 0:1.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele