21. kolo
07.04.2007 19:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - Sparta Praha 2:0

Druhý sobotní zápas a opět překvapení. Tescoma na jaře nedala ani gól, ale v dnešní zápase si spravila chuť. Domácí fanoušci na začátku utkání vyvěsili transparent "Zachránili jste život, zachraňte ligu" a hráči je vyslyšeli a k záchraně udělali velký krok. Sparta byla proti Zlínu naprosto bezmocná a nějaké šance jsme se od nich téměř nedočkali. Zato v 26. minutě se po zaváhání Jaromíra Blažka při výskoku trefil Lukáš Opiela z malého vápna břevno. Branka v tu chvíli byla úplně prázdná. Těsně před koncem poločasu se už Zlín prosadil a Jan Kraus z 25 metrů napálil míč, který doletěl až za záda Blažka. Ve druhém poločase se na hřiště dostal Tomáš Jůn a stal se aktérem hned dvou šanci, které si Sparta vybojovala. Nejprve v 60. minutě netrefil bránu a hned na to se po střele Kuliče dostal k dorážce, ale opět minul. Po velkém tlaku Sparty na vyrovnáni se však do sóla dostal Martin Vyskočil a chladnokrevně Jaromíra Blažka prostřelil. Zlín pustil hosty ještě do jedné velké šance, ale Marka Kuliče vychytal domácí brankář Zlámal. Do konce utkání se již nic nestalo, a tak 4 672 diváku bylo svědky senzační výhry Tescomy Zlín.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*FiliP

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

to těžko... 0:0 či 1:0 nebo 2:0

Reagovat
Slejdy

myslim si ze tak 0:1 nebo 0:2 Sparta vyhraje...ve Zline nemuze ztratit zadny bod

Reagovat
HOST*laysbee

pekne pekne...zlín ma na spartu stestí

Reagovat
HOST*

jj..skoda..vchtel se¨m jit na teplice, ale asi zajdu jenom na derby

Reagovat
HOST*Slávista

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele