23. kolo
18.04.2007 20:15 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - FK Mladá Boleslav 0:2

Mladá Boleslav se konečně dočkala, vítězstvím ve Zlíně ukončila nelichotivou sérii zápasů bez vítězství na hřišti soupeře (naposledy se radovala 9. září v Příbrami) a navíc dala krásný dárek trenéru Dušanu Uhrinovi mladšímu ke stému utkání v Gambrinus lize.

Zlín chtěl podobně jako Spartu obrat o body také Mladou Boleslav, ale i přes útočné pojetí hry se nedokázal prosadit a prohrál. V první akci zápasu se objevil Tomáš Sedláček, ale jeho křižnou střelu opět skvělý brankář Zlámal vychytal. Zlín chtěl jít do kabin ve vedení a pár minut před přestávkou si vypracoval dvě slibné šance, v nichž figuroval Jan Kraus. Ve 40. minutě se po jeho kombinaci s Červenkou dostal do šance Šmahaj, ale brankář Miller ho vychytal skvělým zákrokem. O dvě minuty později Kraus běžel úplně sám na gólmana, ale míč si moc předkopl, čímž se zpomalil a hostující stopeři ho dostihli.

Po změně stran poslal na hřiště trenér Uhrin Jana Kyselu, který hru oživil a stál na začátku gólové akce, kterou zakončil šikovným obloučkem Luboše Pecka. Hra se na delší dobu stáhla do středu hřiště a nevýraznou pasáž bez šancí ukončil až druhý gól v domácí síti. Kouči Uhrinovi pak vyšlo i další střídání, poslal na hřiště stopera Adriana Rolka a ten hned za minutu pobytu na hřišti využitým samostatným únikem pojistil vítěství Boleslavi. Rolko se mohl v nastaveném čase trefit ještě jednou, ale šanci po přihrávce Matějovského nevyužil.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*kolp

2:0

Reagovat
HOST*

Souhlas.

Reagovat
HOST*

Ševci musí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele