1. kolo
29.07.2006 19:00 CET
1 : 2
(0:1)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - 1. FC Slovácko 1:2

Ve Zlíně se v sobotu přesvědčili o tom, že je možné dvakrát po sobě vstoupit do téže řeky. Před rokem přenechala Tescoma v úvodním utkání ročníku všechny body outsiderovi z Blašan, tentokráte si tři body ze Zlína veze Slovácko.

V úvodu duelu se potvrdilo otřepané nedáš, dostaneš. V šesté minutě neproměnil velkou šanci Šmahaj, a tak zákonitě přišel trest. O čtyři minuty později unikl Ivana a jeho přihrávkou před prázdnou svatyni nepohrdl Malcharek. Ve 13. minutě mohlo být pro domácí ještě hůře, kdyby Rajnochova hlavička neletěla těsně nad. Hodně aktivní v první půli byl zlínský Lukaštík. Ten nejprve v 19. minutě protáhl Drobisze a v minutě 43. pak nastřelil dokonce břevno.

Vstup do druhé půle pro změnu vyšel perfektně Zlínským. Ve 48. načechral míč do šestnáctky Vidlička a jeho kolega z obrany Švach hlavou srovnal skóre. Hrací plochu během téměř celého zápasu zkrápěl vytrvalý déšť, což vůbec nevadilo Krausovi, který nejprve těsně minul tyč Drobiszovy brány a následně tuto část brány rovněž rozezvučel. Rozuzlení celého zápasu přišlo v 78. minutě a domácí z něho měli pramalou radost. Velkou roli v tomto okamžiku zahrála příroda, když déšť zastavil zlínskou "malou domů" a v pokutovém území byl následně faulován Ivana. Sám faulovaný hráč na sebe vzal zodpovědnost a bezpečně proměněným pokutovým kopem ukázal, že ne náhodou se loni stal nejlepším střelcem ligy.

Změnu skóre neunesl Lukaštík, po druhé žluté kartě zamířil předčasně do kabin. I v oslabení měli domácí blízko k vyrovnání. Ve čtvrté, poslední minutě nastavení, však obrovskou příležitostí pohrdl Bača.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně se letos blýská na lepší časy-vidím to na sestup jestli neposílíte!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek: 1:1

Ale chtěl bych, aby Slovácko vyhrálo, protože jsem fanoušek Slovácka. Slovácko nesestoupí na sestup jsou jiní adepti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele