6. kolo
09.09.2006 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Sparta Praha - Tescoma Zlín 2:0

V úvodním střetnutí 6. kola Gambrinus ligy se sparťanští fotbalisté doma poprvé představili pod novým trenérem Michalem Bílkem. Fanoušci od Sparty neočekávali nic než vítězství. Ze začátku se domácím dařilo úspěšně kombinovat a svého soupeře ze Zlína přehrávali. Po pár minutách se ale hosté otřepali a hra se postupně vyrovnávala a výsledkem bylo, že si ani jeden z celků za celý první poločas nevytvořil žádnou zajímavější šanci.

O poločasové přestávce udělal kouč Bílek hned dvě změny - místo Juna nastoupil Došek a místo Zabavníka Homola. Tento tah se ukázal být správným poprvé v 61. minutě, kdy si Došek ve vápně zpracoval centr a tvrdou střelou k tyči poslal Spartu do vedení.

V 72. minutě to už bylo 2:0 a autorem gólu byl opět Došek, který vyhrál souboj s brankářem Zlína Baránkem a hlavou poslal míč za brankovou čáru. Nedávno uzdravený Baránek se navíc v tomto souboji zranil a musel tak být vystřídán, a jelikož to bylo již třetí střídání Zlína, bylo jasné, že Zlín už nebude mít dostatek sil na dotahování výsledku, což se také potvrdilo a Sparta tak při své premiéře pod trenérem Bílkem vyhrála 2:0.

Autor: Jan Werner

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dostanete na tu vasu teplousku prdel,buzeranti!

Doufam ze sparta letos konecne sestoupi.

Reagovat
Marv

Lustrinelli, Sivok, Jun, Silvestre, Došek

Reagovat
Shevchenko

ZALEZ!

Reagovat
HOST*ODK

Marv je asi mentálně postižen!

Reagovat
smazaný uživatel

budou rádi že vyhrajou aspon o gol... aby ještě neprohráli... no mě to nevadí já spartany rád nemam

Reagovat
HOST*

Sparta Praha vs Tescoma Zlin 0:0 - Krasna to premiera noveho trenera.

Reagovat
HOST*

ja bych tady moc nespekuloval, snad to nechame na hračích ne???

Reagovat
HOST*Kaka22

Spartá jó Sparta Bůzerantů parta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2:0 pánové. To jsou ale tipy.?

Reagovat
Marv

Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibor Došek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele