18. kolo
11.03.2007 20:15 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Sparta Praha - FK Jablonec 97 0:3

Jarní část Gambrinus ligy začala šokem. Sparta, podzimní mistr, doma dostala výprask od podceňovaného Jablonce. Severočeši se skvěle vypořádali s odchodem nejlepšího střelce Davida Lafaty a zraněním Filipa Klapky a na Letné po skvělém výkonu vyhráli 3:0.

Jablonec podle očekávání vsadil na pečlivou defenzívu, přes kterou se domácí prosazovali jen hodně obtížně. Sparta tak hrozila jenom ranami ze střední vzdálenosti, s jednou takovou v podání Horvátha si ve 24. minutě skvěle poradil Špit. O dvě minuty později se osmělil i Jablonec, střela Zehera z úhlu šla nad. První gólový moment přišel ve 34. minutě a postaral se o něj bývalý sparťan ve službách Jablonce. Luboš Loučka napřáhl z dobrých dvaceti metrů a proti jeho parádní ráně neměl Blažek nejmenší šanci - 0:1. Za pískotu velice slušně zaplněné Toyota Areny pak první poločas ukončil střelou mimo Svátek.

Po změně stran se očekával tlak domácích, místo toho však přišel další šok. V 55. minutě si na Barankův rohový kop naskočil Zeher a bylo to 0:2. Spartu mohl prakticky okamžitě vrátit do zápasu střídající Kolář, jenomže nevyužil více než stoprocentní šanci, jeho gólové střele se na brankové čáře postavil do cesty Fukal. Domácí záložník pak měl ještě jednu vynikající příležitost. V 69. minutě po vysunutí od Matušoviče postupoval sám na Špita, ten však jeho střelu dobře vykopl. Jablonec odehrál vynikající partii a jeho výhru v poslední minutě po vysunutí od Loučky pečetil nádherným lobem Smíšek.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (22)

Přidat komentář
HOST*timur

to zas bude na letne gol v 98 minute....vy buzici,uz by jste meli sestoupit konecne do druhe ligy a t je od vas pokj SPARTA - JABLONEC 0:1

Reagovat
HOST*

Jo?a komu fandis?nemyslim si ze jediny klub co se z nasi ligy dostal do ligy mistru je ostuda ty kretene!A ten kdo dava goly v nastaveni je sice na S a z Prahy ale je to Slavia,tak radsi drz hubu a cum jak se vyhrava dalsi tytul...

Reagovat
HOST*tt

ty curaku,titul je s mekkym i a sparta je obycejna parta buzerantu,ktera nema v prvni lize co delat...tak uz to pochop ty debile

Reagovat
HOST*kapřík

Boha jeho, ty seš ale nehorázný hovado. Ty máš v hlavě tak nasráno, že je mi divný, že si vůbeš umíš pustit počítač...

Reagovat
HOST*kapřík

Ale s tim ti asi pomohli spolubydlící z diagnostickýho ústavu, co?

Reagovat
HOST*

Bylo by to super kdyby SPARTA : JABLONEC 0:5!Ale to se nestane protoze to zase bude v 90 min nejaka nasimulovana penalta a pak se bude vsude psat jak je Sparta ve forme.Je me ze Sparty na

Reagovat
HOST*

Kolik kopala letos Sparta penalt????!!a to o cem pises je Slavia,o te se pise jaky hraje krasny fotbal a pritom vyhrava jen diky tomu ze goly co dostava se neuznavaji jako treba doma z Budejovicema kdy mel platit gol na 1:1 ale nekdo potreboval aby Slavia vyhrala...

Reagovat
Xavi

Tak letos ještě nikdo nic nekopal.

Reagovat
HOST*

Ceska liga je nuda!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Doufam ze zadnej Ceskej klub nebude hrat ligu mistru! Ikdyz je moznost se divat na jine zapasy tak je na hovno ze na jednom programu bude napr.Sparta.Kdo se ma na to divat!

Reagovat
HOST*97

jabloneeeeeeeeec!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Jablonec je nejlepší!!!! HOHOHO deklasovali jsme podělanou Spartu!!!! 3:0

Reagovat
PJ

Velebnosti, jdu blejt...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*R9

Reagovat
HOST*-Kopy-

Neříkej, že si to neměl na tiketu

Reagovat
HOST*

bravooooo....sparta nema co delat s fotbalem....

Reagovat
HOST*Parker

Horvát, Kisel a Šimák

Reagovat
HOST*CESPA

jste vsici modely.copak muzete soudit nejlepsi cesky klub historie podle jednoho zapasu???????to je videt,ze tomu rozumite jak pes hvezdam.az nekdo v cesky lize bude mit uspechy jako sparta,tak prosim. DO DVOU LET POD TIMTO TRENEREM A S HRACI CO MA BUDE DOBYVAT EVROPU!!!!!!

Reagovat
HOST*

¨no nevim nevim.....mozna s temi hraci a trenerem co ted ji radsi penta rychle proda

Reagovat
HOST*timur

tak ten borec,co chvalil spartu do nebe,tak uz vi,co spara vubec je ....buzerantu parta a neumi nic...HVEZDY...cha,cha

Reagovat
HOST*

Sparta do dvou let bude dobyvat leda tak HOVNO!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele