25. kolo
29.04.2007 20:15 CET
5 : 1
(4:1)

Reportáž

Slovan Liberec - FK Marila Příbram 5:1

To byla kanonáda! Takový výsledek očekával asi jen málokdo. Příbram sice přetrhla svou sérii, kdy nedala 1025 minut gól ze hry, ale ani to ji nebylo nic platné.

Hosté šli už ve druhé minutě do vedení. Po neshodách v obraně domácích se prosadil obloučkem Lukáš Vaculík. Tato rychlá branka domácí hodně zaskočila, ale i přesto už za deset minut stav utkání vyrovnali. Pavel Košťál si naběhl na roh Papouška a jeho tečovaná střela skončila v síti. Za dalších sedm minut to už bylo 2:1 a opět se prosadil jeden z domácích stoperů, když centr Pudila hlavou tečoval Brezinský. Ve 28. minutě vstřelil Liberec už třetí gól, tentokrát utekl pomalé obraně Příbrami útočník Jan Blažek a Pařízkovi nedal ani menší šanci. Dílo zkázy dokonal zkušený stoper Mácha, který svojí minelou umožnil skórovat Hodúrovi.

Druhé dějství už tak atraktivní, jako to první nebylo. O osudu utkání bylo rozhodnuto, jedna branka ale přece jenom ještě padla. V 73. minutě dal svůj třicátý gól v dresu Liberece Jan Nezmar, čímž vyrovnal rekord Lazzara Liuniho. Do konce utkání se už nic nestalo, a tak si veze Příbram ze severu Čech pětigólový debakl, který ji v boji o záchranu moc nepomůže.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ty musej porazit snad i kdyby nechtěli

Reagovat
smazaný uživatel

to je vono

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele