23. kolo
19.04.2007 17:15 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Slovan Liberec - FK Jablonec 97 3:1

Dnešní severočeské derby skončilo divokou přestřelkou. Liberec měl před dnešní zápasem o motivaci postaráno, protože obě pražská "S" včera prohrála, takže Slovan se po dnešní výhře přiblížil první Slavii už jen na tři body.

Trenér Lavička udělal oproti minulému zápasu v kádru plno změn. Na místo vykartovaného Blažka poslal na hřiště Parkse, překvapivě od začátku nenastoupil ani Papoušek, kterého vystřídal mladý Slovák Jonáš a poslední změnou bylo zařazení Miloše Brezinského do základu. Divoký první poločas odstartoval Jablonec, který se hned z první šance prosadil. Zeher se položil do centru Baranka a gólman Hauzr byl už bezmocný. Jenže tohle vedení jabloneckým moc dlouho nevydrželo, protože Winstons Park s pomocí hostujicího Flachbarta poslal míč za záda Špita. V dalším průběhu prvního poločasu bylo k vidění hodně šanci, překvapivě především na straně Jablonce.

Jenže zápas rozhodly dvě šance v průběhu 65. až 67. minuty. Nejprve Daniel Pudil vyslal před bránu hostů pozemní centr, do skluzu společně s Nezmarem šel také Jiří Homola od kterého se balón odrazil do sítě. Za další dvě minuty se mohl liberecký stadion radovat znovu. Po skvělé přihrávce Bílka se k míči dostal Ivan Hodúr, který nikým nekrytý rozhodl zápas střelou podél vyběhnutého Špita. I přes veškerou snahu hostů zvrátit výsledek se již nic nestalo, a tak pokračuje liberecká stíhací jízda za pražskými "S".

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
Marv

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele