5. kolo
27.08.2006 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Slavia Praha - Sigma Olomouc 3:0

Premiéru na lavičce Olomouce si v neděli odbyl kouč Petržela. Návrat do české nejvyšší soutěže však neměl vůbec lehký, jelikož jeho celek cestoval do Prahy ke střetnutí se Slavií. První gól padl už v 17. minutě, a k potěšení všech diváků na stadionu padl právě do branky Olomouce. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Fořt a vstřelil svůj první prvoligový gól v této sezóně.

V 28. minutě už Slavia vedla o dva góly. Skórujícím byl opět Fořt, který se tentokrát prosadil chytrou tečí Vlčkova přízemního centru. Zatímco Slavia hrála po povedeném úvodu v pohodě, hosté z Moravy kazili prakticky vše. Je tedy jasné, že bývalého trenéra ruského Petrohradu čeká v Olomouci velká porce práce.

Po poločasové přestávce poslal Petržela na hřiště Melinha, po jehož příchodu se hra Hanáků přeci jenom trochu zlepšila. Udeřila ale opět Slavia. Čtvrt hodiny před koncem řádné hrací doby vystřelil z hranice šestnáctky Jarolím a tečovaná střela skončila za zády gólmana Vojáčka. Slavia tak v poměrně jasném utkání nedala hostům šanci a zaslouženě vyhrála.

"Těší mě to, že jsme se konečně prosadili, navíc Pavel Fořt dal hned dva góly. Ale bylo tam i víc dobrých šancí, k větší spokojenosti mi chybělo ještě víc vstřelených branek," uvedl Jarolím.

"Nemá cenu z toho dělat tragédii, víceméně jsem s prohrou počítal. Vím, že to bylo hodně špatné, v současnosti na Slavii prostě nemáme," řekl Petržela.

Autor: Jan Werner

Komentáře (3)

Přidat komentář
Shevchenko

0:5.. nebo víc??....

Reagovat
HOST*

2:1

Reagovat
HOST*

3:0...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele