27. kolo
10.05.2007 17:15 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 1:1

Do šlágru kola vstoupila lépe Slavia. Domácí byli ofenzivnější a hned první vážnější příležitost skončila zaslouženou brankou Pražanů. Ve 20. minutě Necid střílel levačkou úplně mimo branku, ale na zadní tyč naběhl Vlček a svou desátou brankou v sezóně otevřel skóre utkání. Boleslavi první poločas vůbec nevyšel, což dokumentovala i 45. minuta, kdy se řítil po přihrávce Necida na branku Vlček, ve vápně však míč zbytečně zasekl a poté ještě uklouzl.

Druhý poločas přinesl více zajímavých momentů. V 51. minutě si narazil Švento s Jarolímem, ovšem branku z vyložené pozice přestřelil. Na druhé straně střílel z osmi metrů Abrahám, ale míč za překonaným Vorlem trefil Hubáčka. Hosté přidali v ofenizvní činnosti a své ovoce to přineslo v 57. minutě. Přízemní centr Matějovského si do vlastní sítě nešťastně srazil Necid. Poté v rozmezí tří minut Slavia dvakrát opět zahrozila, ale Vlček, který zkazil finální přihrávku, ani Jarolím, jehož povedenoui střelu zlikvidoval Miller, neuspěli. V 79. minutě pomholo Slavii diskutabilní vyloučení boleslavského záložníka Poláčka za faul na Krajčíka. I závěr uktání patřil aktivní Slavii. Pět minut před koncem zahodil obrovskou tutovku Gaúcho, jehož hlavičku z bezprostřední blízkosti zlikvidoval na čáře Miller. V nastaveném čase ještě Boleslav zachránil Rolko, jenž vystihl zpětnou přihrávku Necida.

Autor: Petr Hašek

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2(PECKA OBA)

Reagovat
HOST*

tak nějak

Reagovat
HOST*Thomas

ale góla dá Abraham

Reagovat
HOST*fan slavia

Slavia, jako první se rozloučila s prvním místem. I přes mediální kecy, že má ještě naději si myslím, že je to při současné formě utopie. Je to škoda, my fandové jsme opět za blbce, škodolibost hlavně sparťanů nezná mezí. A já se jim nedivím. Tradice je opět zachována a mě je z toho na blití. Fandit Slavii je opravdu tvrdá řehole!! Tak jako vždy, snad příště... To je ta věčně obehraná písnička. Čau slávisti, jdu něco dělat, je po svátcích a moc se mi do toho nechce.

Reagovat
HOST*slávista

máš recht do puntíku

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk,hlavně když titul nebude mít Sparta! LIBEREC is the BEST! yeah

Reagovat
HOST*slávista

taky máš recht ta namistrovaná sparta už mě taky pěkně mrdá

Reagovat
smazaný uživatel

Radši netipuju...Každopádně teď už se pereme jen o 3.místo...

Reagovat
HOST*mendieta

Skoda ze slavia vypustila konec sezony... ale do budoucna ma urcite nejlepsi tym protoze maji same mlade hrace, titul si nenecha jit sparta!

Reagovat
HOST*zdenda

vypustila jo to si delas srandu. proste neumi kopnout do balonu. maji hrace na holinkovej prebor umelci. Spartan.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato vy hrajete opravdu krásnej fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Zato vy hrajete opravdu krásnej fotbal...

Reagovat
HOST*fan slavia

Budu se dívat, proč ne, odpol. jdem na pivo, fotbalová kulisa k tomu patří. Jinak, jak vidíte tabulku, tak se to už pomalu rýsuje, čekal sem včera brno-sparta po bodu. Ale to už je jedno. No a jestli je pravda, to co se nahlas šušká... tak je to asi prozatím poslední zápas trenéra ve slavii. Je to škoda, tento zápas mohl mít za jiných okolností podstatně jiný náboj a kulisu. Králové Prahy je hezký název, ale pro koho??? Čus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele