18. kolo
11.03.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SK Kladno - FK Marila Příbram 0:0

Do Kladna přijela značně posílená Příbram zopakovat podzimní výhru 1:0. První větší šanci si však připsali domácí, když v 7. minutě byl sám před Pařízkem Cigánek, ale hostující gólman vyrazil a zlikvidoval i Kalinovu dorážku. Ve 14. minutě rozehrával přímý kop Otepka, Hamouz jeho centr odvrátil pouze k Lesákovi, ten však svou střelou našel připraveného Pavlíka. Další šance hostí začala opět u Otepky a stejně jako v předešlé akci končila střelou Lesáka, který tentokrát trefil tyč. Vyrovnaný první poločas přinesl několik šancí na obou stranách, ale vážnější ohrožení branky z toho nebylo.

Druhý poločas začal sérií faulů. Ve 46. minutě dostal hostující Vaculík žlutou kartu a mohl děkovat rozhodčímu Jechovi, že o osm minut později neviděl další. Kouskovaná hra nedovolila týmům vytvořit si žádnou šanci. Konec této nevábné hry přinesl až přímý volný kop Otepky ze 70. minuty, když poslal míč krásně k tyči, Pavlík však robinsonádou vyrazil. Oba týmy se pak začaly soustředit na obranu a jedinou šanci poslal Veleba svým volejem těsně vedle. Nezajímavý zápas skončil nezajímavým výsledkem 0:0.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele