21. kolo
08.04.2007 17:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 1:3

Olomouc by se už měla vzpamatovat. Její styl hry je sice zajímavý a atraktivní, ale bezvýsledný. Na jaře, jako jediná, nezískala ještě ani bod. Do první nebezpečné šance tohoto zápasu se ihned na začátku dostal Pavel Malcharek, ale mířil vedle. Po čtvrthodině hry se již plzeňští z gólu radovali, do téměř prázdné brány dorážel míč Martin Fillo. Domácí tým branka dost zaskočila, ale i přesto mohl už za deset minut vyrovnat, jenže Janotkovu střelu vyrazil Michal Daněk. Hosté byli překvapivě první poločas aktivnější, ale ani Olomouc se za svůj výkon stydět nemusela.

V 55. minutě Melinho centroval z pravé strany na Schulmeistera, který těsně nedosáhl před Daňkovou brankou na míč. Dlouhou dobu se nic zajímavého nedělo a Plzeň hlídala své jednobrankové vedení, až přišel divoký závěr - tři góly během osmiminutového nastavení. Nejprve po standardní situaci se míč dostal až k plzeňskému záložníkovi Krbečkovi a ten z bezprostřední blízkosti zakončil do poloprázdné branky. Pohromu pro Olomouc dokonal střídající Martin Psohlavec, který si nikým nehlídán naskočil na centr a pohodlně zakončil. Za Hanáky už pouze snížil Vojtěch Schulmeister, ale tento gól už z diváků téměř nikdo neviděl, protože většina jich odešla již po druhé brance Plzně.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele