4. kolo
19.08.2006 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Sigma Olomouc - Slovan Liberec 0:1

Zatím katastrofálně hrající Olomouc přivítala na svém hřišti Liberec, a nic nenasvědčovalo tomu, že by právě proti suverénně hrajícímu mistrovi měla zaznamenat svou první výhru. Liberec dle očekávání předvedl svůj klasický výborný výkon a ještě do poločasové přestávky se tak ujal zaslouženého vedení. Gól padl v 31. minutě - po Pospěchově centru z pravé strany skóroval Ančic.

Ani pět změn v základní sestavě Hanáků tak nevystavilo stop mizerným výkonům ze začátku sezóny. Na rozdíl od minulých zápasů však Sigma tentokrát nehrála tak špatně, dokonce si vytvářela i šance, zakončení však bylo prachbídné. Po přestávce se Liberec zaměřil více na defenzivu a Olomouc tak dostala šanci předvést své útočné kvality.

V 58. minutě se sám před gólmanem Čechem zjevil Michal Hubník, míč ale napálil pouze do nohou vybíhajícího brankáře, což víceméně dokumentovalo celou olomouckou útočnou hru. Domácím se tedy vyrovnat nepodařilo a v tabulce zůstávají poslední, další kolo navíc cestují na Slavii. Liberec naopak dál kráčí soutěží neohroženě a bez inkasovaného gólu.

" Jsem rád, že na vítězství má podíl týmový duch všech hráčů. Z různých okolností jsme nepostavili některé stabilní hráče a o to víc mě těší, že ti, kteří čekali na šanci, ji využili," prohlásil Lavička.

"Šance jsme už měli, bohužel ten vytoužený gól jsme nedali. Měnili jsme rozestavení až na tři útočníky, ale neměli jsme štěstí. Přesto atmosféra v mužstvu je dobrá, musíme to zlomit," konstatoval Palička.

Autor: Jan Werner

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

0:1. A pak vzhuru na Moskvu a do ligy mustru.

Reagovat
HOST*adriano

Nechápu Lavičku,že strká mladýho Honzu Blažka na kraj zálohy,vždyť je to čistokrevnej útočník.Jestli ho udržej tak do dvou let bude klíčovej hráč a největší hvězda Liberce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele