21. kolo
08.04.2007 20:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - FK Jablonec 97 1:0

Severočeské derby začalo pro hosty špatně. Už po šesti minutách hry byla proti Jablonci nařízena penalta za faul na Džeka a navíc faulující Zábojník inkasoval od rozhodčího Racka červenou kartu. Sám postižený Džeko však nasměroval střelu z pokutového kopu jen do tyče Špitovy branky. První poločas jinak moc pohledný fotbal nenabídl. Tepličtí byli aktivnější, ale i oslabený Jablonec dokázal zaútočit, ovšem Slavíka nepřekonal. Ke konci první půle byly k vidění zejmnéna nepřesnosti a nefotbalové momenty.

Ve druhém poločase aktivní Teplice dokázaly vstřelit zasloužený gól. V 75. minutě se po centru Doležala prosadil na malém vápně Pavel Krmaš a poslal Teplice do vedení. Domácí mohli náskok zvýšit, ale málem udeřilo na druhé straně. V nastaveném čase minul jablonecký Loučka Slavíkovu branku o metr.

Autor: Petr Hašek

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele