30. kolo
28.05.2007 17:15 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 4:0

Po nudném prvním poločase přišel hodně divoký ten druhý a Mladá Boleslav po krásném výkonu vyhrála, čímž se probojovala do Poháru UEFA. Liberec mohl před posledním kolem ještě sahat po titulu, ale po utkání mu zůstaly pouze oči pro pláč, protože v tabulce skončil až čtvrtý a zbyl tak na něj jen letní Pohár Intertoto.

V prvním dějství se opravdu nic vážnějšího nedělo, oba týmy si dávaly velký pozor, aby neudělaly chybu v defenzívě a neinkasovaly. Pozor si dávali i liberečtí obránci, mezi které se vřítil Dittrich, jenže ten bez kontaktu padl, navíc k "souboji" došlo ještě před šestnáctkou, sudí Kocián však viděl penaltový faul. Exekuce se ujal Matějovský, ale vysoko přestřelil. Dalšího výraznějšího momentu jsme už nedočkali a oba týmy odcházely do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Druhý poločas bylo hodně povedené gólové představení v podání Mladé Boleslavi, které odstartoval v 58. minutě Jan Kysela. Poláček nacentroval přímo na jeho hlavu a Hauzr byl bez šance. Už za dalších sedm minut to bylo 2:0 a opět se ze vstřeleného gólu radoval boleslavský útočník. Matějovského centr efektivně napálil z voleje Luboš Pecka, toho liberecký gólman vychytal, jenže čerstvý reprezentant dokázal ještě přiťuknout míč na vólného Kyselu a ten už neměl sebemenší potíže dopravit míč do sítě. Tři body pojistil v 68. minutě Milan Kopic, který se hlavou prosadil po Poláčkově rohovém kopu. Ani to ještě nebyla gólová tečka, tu přidal v poslední minutě Holub, který se podobně jako Kopic prosadil po Poláčkově rohu.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

liberec vyhraje a získá titul!

1:3

Reagovat
HOST*zdenda

skoc si k chocholouskovi uz ma otevreno

Reagovat
HOST*zdenda

jak to ze nic nepises Mistre MMR? spadnul ti hrebinek no taky 4:0 to je narez! zahrab se pod zem a vylez az na podzim. uz se tesim na tvoje odborne komentare. to zase bude k zbliti!

Reagovat
smazaný uživatel

však počkej,všechno se v dobré obrátí a sparta pude tam,kam patří-do prdele

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele