19. kolo
18.03.2007 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 97 2:0

Fotbalisté Mladé Boleslavi hostili Jablonec, který byl posilněn vítězstvím v minulém kole nad favorizovanou Spartou. Hrál se od první minuty otevřený fotbal na obou stranách a hned v první minutě se dostal domácí Poláček do výborné příležitosti, Špit mu však skočil pod nohy a šanci zlikvidoval. Více ze hry měla Boleslav a v 25. minutě otevřela skóre. Skvělou práci odvedl Kysela, brankář Špit jeho střelu sice skvěle vychytal, ale z dorážky se nemýlil Dittrich, který vsítil premiérovou branku v lize. Jablonečtí fotbalisté však bojovali dál, šance Petržely v prvním a Flachbarta v druhém poločase se však mezi tři tyče nevlezly. V 66. minutě postihla Jablonec velká rána, vyloučen byl totiž hrdina minulého kola se Spartou Loučka. O čtyři minuty později tak v přesilovce Boleslav zvýšila na 2:0 po přesné hlavičce Rajnocha a přispala si všechny tři body.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele