30. kolo
28.05.2007 17:15 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Marila Příbram - 1. FC Brno 0:1

S prvoligovým fotbalem se přišlo rozloučit méně než 300 diváků, kteří hned v první minutě mohli vidět gól. Po Zelenkově centru však Pacanda netrefil hlavičkou míč přesně. Aktivnějšímu Brnu se podařilo vstřelit gól v 10. minutě, kdy Zelenka zužitkoval dobré přihrávky do vápna a technicky překonal Pařízka. V 19. minutě se do šance dostali i domácí, ale Tarczalovu střelu zblokoval obránce. Po pár nevydařených akcích na obou stranách se začalo hrát ve středu hřiště. Až když se spustil déšť, začali hráči opět začali útočit, obrany obou týmů však pracovaly bezchybně. Déšť zesílil a sudí Mrkvička byl nucen v 42. minutě utkání přerušit. Za pár minut se už zase hrálo, ale bez umělého osvětlení už se v prvním poločase do šance nikdo nedostal.

Druhý poločas už začal opět pod osvětlením. V 55. minutě se po rohu málem prosadil Nohýnek, střela mířila jen těsně mimo. O minutu později běžel po lajně Jungr, jeho tečovaná přihrávka se dostala k Otepkovi, ten však dobré pozice nevyužil. Domácí byli nesmírně aktivní, Jungrova dalekonosná střela z 57. minuty byla sražena na roh, v 61. minutě pak Otepkovu střelu s vypětím všech sil vyrazil Bureš. Poté se do hry dostalo Brno, ale chyběla přesná koncovka. V 80. minutě odcentroval Zelenka, Okleštěk prodloužil, ale před Pacandou získali míč Humala s Pařízkem. V zápase pak ke slibnější akci už nedošlo a Brněnští tak ukončili sezónu třemi výhrami.

Trenér Mazura se tedy rozloučil s Brnem velmi sympaticky, pro příští sezónu ho nahradí Petr Uličný. Hosté si díky vítězství v posledním kole zajistili prémie za získaných 46 bodů a také páté místo v tabulce.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Zbrojovka!!! Zbrojovka !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele