30. kolo
28.05.2007 17:15 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Jablonec 97 - 1. FC Slovácko 3:1

Poslední zápas na lavičce Jablonce se Petru Radovi povedl a jeho svěřenci dokázali otočit nepříznivý stav utkání se Slováckem. Až v nastaveném čase dvěma brankami zařídili vítězství 3:1 a pojistili si svou devátou příčku v tabulce.

Začátek utkání nabídl hodně šancí na obou stranách. Nejprve ve třetí minutě hlavičkoval prudce, ale vedle Fukal. Za deset minut se na hranici vápna dostal k zakončení hostující Mareš, ale několika nepovedenými kličkami akci zbrzdil. Hned na to měli vyloženou šanci jablonečtí hráči. Petržela se v pokutovém území skvěle uvolnil a přihrávkou se snažil najít před bránou své spoluhráče, ale ti jeho záměr nepochopili. Tutovku měl ve 22. minutě na hlavě Filipský, jenže jeho hlavička proletěla jen těsně okolo Špitovy brány.

Ve 49. minutě zahrával rohový kop Flachbart, k míči se dostal aktivní Fukal a jeho hlavičku mladý gólman Marek reflexivně vyrazil. Skóre tak po hodině hry otevřeli překvapivě hosté. Homola nedokázal zkrotit vysoký míč, k němuž se dostal Racko a s pomocí tyče Špita prostřelil. Vyrovnání přišlo v 73. minutě, kdy Smíšek dokázal balón dotlačil do sítě po chybě hostujícího brankáře, kterému vypadl míč z rukavic. V nastaveném čase nejprve otočil vývoj utkání Fukal, který se prosadil po centru Webera hlavou a o pár okamžiků později pojistil vítězství Dušan Nulíček.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
Slejdy

prosim vyhra Jablonce

Reagovat
Slejdy

::cool:´yes 9 litru je doma

Reagovat
Slejdy

oprava

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele