27. kolo
09.05.2007 18:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Dynamo České Budějovice - FK Teplice 1:2

Domácí v současné době moc úspěšné období nezažívají a v utkání s Teplicemi si připsali již třetí prohru v řadě. V jarních zápasech získal tým Františka Cipra z deseti zápasů pouhých devět bodů.

Utkání začalo pro hosty velmi dobře. Nejprve měl velkou příležitost Dragoun, který ale po centru Džeka hlavičkoval pouze do břevna. Za další dvě minutu se už Teplice prosadily. Rozhodčí Racek pískl po faulu na Fenina pokutový kop a ten bez problému proměnil Edim Džeko. Další dobrou příležitost měli opět hosté, když rohový kop Teplic skončil na hlavě Doležala, jehož pokus na brankové čáře odvrátil Žižka. Domácí odehráli první poločas velmi pasivně a k bráně Belice se téměř nedostali.

Druhý poločas bohužel příliš pěkného fotbalu nenabídl. Ve 48. minutě napřáhl z velké vzdálenosti Jaroslav Černý a jeho střela nakonec jen těsně minula pravou šibenici. Druhý gól hostů přišel v 60. minutě. Už podruhé v zápase se prosadil Džeko, který se dokázal nejlépe orientovat v závaru před bránou Křížka a poslal teplické hráče do dvougólového vedení. Domácí se zmohli už pouze na čestný gól, v 78. minutě se prosadil Táborský.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele