27. kolo
10.05.2007 18:00 CET
3 : 0
(2:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - FK Jablonec 97 3:0

První poločas byl jasně v režii domácího Baníku. Po čtvrthodině hry nejvýše vyskočil na centr Lukeše Klimpl a jeho hlavička těsně minula pravý horní roh Špitovy branky. O sedm minut později se už ale domácí radovali. Střihavka přebral přihrávku, pronikl do vápna a jeho střela skončila na tyči hostů. Míč se ale odrazil k volnému Metelkovi, který už míč do sítě dopravil. V 30. minutě ostravští opět zahrozili po rohovém kopu. Magerovu hlavičku odkopávali severočeši z brankové čáry. O minutu později domácí zaslouženě zvýšili svůj náskok. Po závaru před brankou Jablonce napálil balon Magera k tyči bezmocného Špita.

Do druhé půle vstoupili lépe hosté a v 57. minutě snížit Vošahlík, který šikovně tečoval střílenou přihrávku Zábojníka. Po hodině hry podržel domácí gólman Buček. Nejprve zlikvidoval pokus Petržely a poté i následnou dorážku Vošahlíka. V době, kdy se jablonečtí dostávali do tlaku, přišel úder na druhé straně. Mišinského pokus Špit jen vyrazil před Mageru, kterého v pokutovém území fauloval Fukal. Penaltu s jistotou proměnil Klimpl. Poslední gólovou příležitost hostů zazdil Nulíček, jenž v samostatném nájezdu na Bučka minul branku. Jablonec poté defenitvně odpadl a zvýšit skóre mohl v nastaveném čase po rychlém brejku domácí Metelka, ovšem z pěti metrů trefil jen tyč.

Autor: Petr Hašek

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Jarek Nohavica

Banik pičo!!!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele