19. kolo
18.03.2007 17:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

FK Marila Příbram - Sparta Praha 0:2

Fotbalisté Sparty Praha odčinili vysokou domácí porážku s Jabloncem, když si v 19. kole Gambrinus Ligy poradili na Litavce s Příbramí. Úvodní šanci si však vypracovali domácí, Tesařík po centru Jungra však nadějné pozici hlavičkoval těsně nad. A tak udeřila v 24. minutě hostující Sparta. Po rohovém kopu z kopačky Šimáka míč prodloužil Pospěch na Kuliče a ten nedal brankáři Pařízkovi technickou střelou šanci. Připsal si tak svůj první ligový gól v dresu letenského mužstva. Odpovědět mohla Příbram o pět minut později, Tesařík vysunul Huňu, Blažek si ale s jeho zakončením poradil. Ve 31. minutě udeřila Sparta podruhé. Po rychlém brejku svůj průnik přesně zakončil Jan Šimák. A když se v druhém dějství zápasu nepodařilo zvýšit Kuličovi v jasné šanci a Rilke nevyužil zaváhání Blažka, sparťanští fotbalisté si odvezli cenné tři body.

Autor: David Kubáň

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Kapřík

viz nadpis

Reagovat
HOST*

SPARTA FUJ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele