28. kolo
13.05.2007 20:15 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Marila Příbram - Slavia Praha 0:2

Slavia dokázala zvítězit po sérii šesti utkáních bez výhry. Příbram se prohrou velmi blízko přiblížila sestupu z nejvyšší soutěže.

Úvod utkání vyšel lépe domácím. V rozmezí dvou minut mohli dvakrát skórovat. Nejprve v 7. minutě zahrával přímý kop Otepka, obrana Slavie ale odvrátila, poté ale Jungr vrátil míč před branku Slavie. Slávisté odvrátili jen ke Šmerdovi, který prudkou střelou branku Vorla minul. O dvě minuty později vysunul Hašek Rilkeho, ale domácí útočník zvolil místo zakončení pokus o vymodlení penalty. Slavia si vypracovala první velkou šanci ve 12. minutě, ale Jandu zastavil ofsajd. V 17. minutě poslal hlavou míč těsně vedle branky slávista Vlček. Na druhé straně zase Jungr jen těsně nedosáhl na centr Otepky. První branka zápasu přišla v 34. minutě. Kalivoda centroval z rohu na volného Jarolíma, který propálil vše co mu stálo v cestě a poslal Slavii do vedení. V poslední minutě první půle ještě přestřelil brnaku hostů hlavičkou Jungr.

Druhý poločas se hrálo prakticky jen na branku Příbrami. Slavia mohla zvýšit náskok už po pěti minutách druhé půle, ale Latka hlavičkoval vedle Pařízkovy tyče. Slavia Příbram talčila, ovšem do vyložených šancí se dostávala obtížně. Výjimkou byla 62. minuta, kdy Kalivoda poslal do vyložené šance Vlčka, kterého však vychytal Pařízek. Čtyři minuty před koncem utkání Slavia konečně potvrdila svoje vítězství. Vlček přihrál do středu pokutového území Hrdličkovi, který poslal míč přesně k tyči domácí branky. Příbram se zmohla jen na šanci v nastaveném čase. Po průniku Eismana se dostal k zakončení Pilík, ovšem Vorel vyrazil jeho střelu na roh.

Autor: Petr Hašek

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0?

Reagovat
HOST*slávista

ani bych se nedivil ale uvidíme jak nás naladí či rozladí boleslav

Reagovat
HOST*fan slavia

Pro letošní sezónu s příspěvkama asi končím, prostě mě to nebaví. Vždyť víte proč. Ostatní si rád přečtu (ty normální!). Tak velké sbohem a kdy začíná liga? V červenci, nebo v srpnu? to už je detail, tak pak se ozvu. Čau

Reagovat
HOST*Parker

No doufejme, že proti Jardovi tam nikdo nepůjde. Jinak je tiket v hajzlu. Slavia bude mít stadion, tak titul, to už by bylo na ty kluky moc. Pěkné čtvrté místo, jen tak dál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele