26. kolo
06.05.2007 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Marila Příbram - Dynamo České Budějovice 1:0

Hodně podprůměrné utkání, ve kterém padl jediný gól a za celý první poločas byla k vidění snad jediná pohledná gólová šance. Příbram konečně vyhrála a ukončila svou sérii zápasů bez výhry. To Budějovice se stále drží ve středu tabulky, což je pro ně vyhovující a tato ztráta bodů je nijak výrazně bolet nemusí.

Již zmiňovanou jedinou šanci prvního poločasu měl už v 10. minutě Emil Rilke, který se dokázal prosadit mezi třemi obránci, střílel z menšího úhlu nikým nehlídán, ale skvělým zákrokem ho vychytal Křížek, který vyrazil míč zpět do hry a Plockovi jej odkopl do bezpečí. Zbytek poločasu fotbal moc nepřipomínal, protože oba týmy hrály hodně defenzivně a ani jeden nechtěl udělat chybu, po které by mohl inkasovat.

Domácí fanoušky pořádně vystrašil ve 48. minutě obránce Pleško, který hrál svůj dvoustý zápas a málem si dal vlastní gól. Brankář Pařízek jen kontroloval míč, který letěl těsně nad bránou. První gólovou šanci hostů měl v 67. minutě Holenda, který se zmocnil Pařízkem vyraženého míče, ale nedokázal trefit odkrytou bránu. Nedáš, dostaneš. Tato neproměněná šance se Dynamu vymstila o dvě minuty později, kdy se po centru Eismana prosadil hlavou Emil Rilke. Příbram konec utkání už jen kontrolovala a dávala si pozor, aby o vítězství nepřišla a před 2215 diváky tak konečně oslavila dlouho očekávanou výhru.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele