22. kolo
15.04.2007 20:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Slavia Praha 0:0

Slovácko po Liberci obralo o body i dalšího kandidáta na mistrovský titul, jenom bod si ze hřiště posledního týmu soutěže odváží vedoucí Slavia.

Lídr soutěže začal dobře, ve třetí minutě mířil ve velké šanci vedle Švento, ve 24. minutě pak po Urbánkově centru hlavičkoval jenom do Drobiszovi náruče Hrdlička. Stejně odpověděl domácí Racko, mnohem větší příležitost pak ve 39. minutě měl Ivana, jehož dělovku skvěle zneškodnil Vorel.

Slavia se proti dobře pracující domácí obraně nedokázala prosadit a po změně stran byla horším týmem. Ihned po návratu z kabin Vorla prověřil Šturma, mimo poté pálil Racko. Od 67. minuty hráli Pražané o deseti, Dosoudil zezadu zajel do Ivany a zaslouženě se šel předčasně osprchovat.

Slovácko sehrálo přesilovku dobře a několikrát sahalo po vítězství. V 69. minutě Racko v obrovské příležitosti trefil jenom Vorla, do stejných míst pak o šest minut později mířil i Brožík. Slávistický brankář byl hlavním hrdinou zápasu a co ohánět se měl v závěrečné desetiminutovce. V 83. minutě nejprve zneškodnil pokud Kúdely, následně chytil další samostatný únik Brožíka a v nastevném čase bravurně vyrazil trestný kop Ivany.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*

kdo a kdo a kdo to je?kdo nam ligu kurvi?je to prazska Slavie!ty sesivany kurvy!

Reagovat
HOST*smrt spartě

čuráku sparťanskej

Reagovat
Shevchenko

kokot co ?

Reagovat
HOST*Kapřík

Si podejte ruce.

Reagovat
HOST*

Uz prosim nekdo tu namachrovanou a haluzovou Slavii nakopejte do prdele, staci kdyz se v zapase povede 1:0 a ona se uz na nic nezmuze...

Reagovat
Pharrell

0:3

Reagovat
HOST*

a vy ste zase chytří když už tak ligu kurví sparta, a když řeknu ještě víc pravdy tak spadnete stejně vy

1:3

Reagovat
HOST*já

juknite do tabulky než ze sebe vyblujete takový sračky

Reagovat
HOST*wenca

Náhodou Slavia je jedinej tým, na kterej se dá v současný době koukat!!!

Reagovat
HOST*

no i kdybysme nahodou neprivezli 3 body tak si aspon zahrajem peknej fotbal narozdil od manekynskejch polen z letny kde vetsinu tymu zajima jestli uz na treninku moc nesmrdi potem a jak pada kulicka na rulete

Reagovat
Slejdy

hmm pekny fotbal jo rikas...slavia nic nepredvedla krome sance sventa na zacatku...

Reagovat
smazaný uživatel

SLAVIE HOVNO JE!!!

Reagovat
HOST*Parker

Slavia to do plných neumí, když není prostor pro brejky nejsou ani góly. Derby vyhrajeme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele