27. kolo
09.05.2007 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - SK Kladno 0:1

Dnešní prohra znamená pro Slovácko už téměř jistý sestup do druhé ligy. I přesto, že byli domácí po celé utkání aktivnější, rozhodl rychlý gól z první minuty zápasu. Kladno si díky dnešní výhře už téměř jistě pojistilo záchranu i pro další ročník.

Tak rychlý gól asi nikdo neočekával, především domácí fanoušci. Už v první minutě utkání se prosadil hostující Killar. Po dlouhém autu přiťukl Radzinevičius hlavou míč právě kladenskému obránci a ten rovněž hlavou nedal Drobiszovi v domácí bráně šanci. Hráči Slovácka poprvé vážněji zaútočili v 25. minutě, kdy po faulu Strnada na Gornera zahrával přímý kop Mareš, našel hlavu Kúdely, toho ale Pavlík vychytal, stejně jako následnou střelu Šimáčka. Další šanci na vyrovnaní si vytvořili domácí ve 37. minutě. Po dalším závaru před bránou pálil z deseti metrů Kúdela, Killar ale stačil do jeho rány vložit nohu.

Druhý poločas moc pohledných šanci nenabídl. Kladno se do útoku už téměř nepouštělo, vědomo si svého vedení, takže Slovácku moc šancí ke skórování nedávalo. Přesto si domácí vytvořili slibnou šanci na začátku druhého poločasu, kdy pálil z voleje Kaspřák, jenže nepřesně. V 60. minutě si Šimáček naběhl na centr Kúdely, ale gólman Pavlík ho opět skvěle vychytal. Vůbec největší šanci na srovnání měli domácí v 78. minutě, kdy se na hranici vápna uvolnil Ivana a jeho střela orazítkovala naštěstí pro Kladno jenom tyč. Jakékoliv možnosti na vyrovnání zhatilo vyloučení Kubáně v 88. minutě.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jak na goly tak na střely

Reagovat
HOST*Thomas

Slovácko musí zabrat...jeho poslední šance dostat se z pekla 2 : 0 (2x Ivana)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele