25. kolo
28.04.2007 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - FK SIAD Most 1:1

Domácí nevyužili možnost konečně opustit poslední příčku, kterou okupují už více jak půl roku. Po dnešní dělbě bodů se v tabulce nic nezmění, jen Slovácko se opět o bod přiblížilo záchraně, ale i přesto na čtrnáctý Zlín ztrácí pět bodů. Jenže ten má ještě zápas k dobru.

Začátek utkání byl hodně divoký a už po pěti minutách hry jásali domácí fanoušci, gólově se prosadil Jiří Šimáček. Dostal se k němu odražený míč od Filipa Racka a Šimáček pohotově zavěsil střelou po zemi. Most se snažil co nejrychleji odpovědět, ale místo toho málem inkasoval podruhé. Nejprve sám běžel na bránu Vaniaka útočník Ivana, ale Krejčí stihl odvrátit na roh a o pár minut později po rohovém kopu jen o pár centimetrů mířil hlavou vedle Tomáš Ineman.

Zvýšená aktivita hostů se nakonec vyplatila, trochu se štěstím, za pomoci teče bránícího hráče, vyrovnal Alex Mendy. Najednou byl Most na koni a chtěli jít do vedení, jenže v největší šanci byla domácí obrana pozorná a centr Mendyho odvrátila. Slovácko povzbuzované skvělými fanoušky bylo aktivní, ale do konce prvního poločasu, již branku nedalo.

Druhé dějství už tolik zajímavého fotbalu nenabídlo a mnoha šancí jsme se nedočkali, tu největší spálil domácí Racko, když pelášil úplně sám na Vaniaka a k údivu všech přestřelil. Poslední možnost, jak s výsledkem něco udělat, měl opět domácí hráč. Ve velké šanci se ocitl střelec prvního gólu Šimáček, jenže gólman hostů jeho hlavičku vytáhl na tyč.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele