29. kolo
21.05.2007 17:15 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - FK Marila Příbram 2:0

Měl to být zápas v režii Příbrami, která musela nutně vyhrát, aby stále měla ještě šanci na záchranu, jenže ta si za celý zápas nevypracovala téměř žádnou pořádnou příležitost a po devíti letech doprovodí právě Slovácko do druhé ligy. I přes informace médii, že by do utkání nesměla nastoupit trojice hráčů Ivana, Drobisz a Ineman, bylo vše úplně jinak. Všichni hráči se na trávníku objevili hned od začátku zápasu.

Po deseti minutách přišla dobrá šance domácích. Ivana dobře vypálil a Pařízek s problémy odvrátil míč jen na roh. Ve 29. minutě už ale gól přišel. Racko vypíchl míč příbramské obraně, přihrál Ivanovi a ten následně vysunul do sóla Brožíka, který chladnokrevně zakončil. Tato branka nabudila domácí ještě více a za dvě minuty už málem vedli 2:0, jenže Görnerova hlavička orazítkovala tyč. Slovácko se však v prvním poločase druhé branky nakonec ještě dočkalo. V nastaveném čase dostal Görner skvělou přihrávku od Brožíka a nekompromisně zakončil pod břevno.

Ve druhém poločase zahrozili jako první hosté, jenže jejich střela skončila na tyči. V 59. minutě mělo Slovácko stoprocentní gólovou šanci. Ineman střílel zhruba metr před bránou, jenže nepochopitelně přestřelil. Domácí ve své ofenzivní smršti pokračovali o čtyři minuty později, kdy pálil z dálky Kúdela, ale obrana jeho střelu zblokovala a následnou dorážku Filipského vytěsnil Pařízek na roh. Těsně před koncem zápasu zahrozili opět Jihomoravané, tentokrát mířil Brožík vedle.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
Slejdy

dvojka..bude prodane..

Reagovat
HOST*M11

no tak nakonec se to nenaplnilo coz je jen dobre... mozna by to nejradeji reznik prodal ale hraci by to nepustili a ani nepustili... pekne louceni snad jsme za rok zpet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele